Haberler

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024'ün ikinci etabı Palandöken'de yapılacak

Güncelleme:

Türkiye'nin en yüksek zirvelerinden Palandöken, CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024'ün ikinci etabına ev sahipliği yapacak. Erkekler ve kadınlar kategorisinde Türkiye'nin yanı sıra Ukrayna, İtalya, Fransa, Polonya, İran ve Romanya'dan toplam 18 takım mücadele edecek.

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024'ün ikinci etabına Türkiye'nin en yüksek zirvelerinden Palandöken ev sahipliği yapacak.

Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erzurum Palandöken'deki organizasyon, 12-15 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Organizasyonda erkeklerde Türkiye, Ukrayna, İtalya, Fransa, Polonya ve İran'dan 13 takım, kadınlarda ise Türkiye ve Romanya'dan 5 takım mücadele edecek.

Müsabakaların erkeklerde çift eleme, kadınlarda ise tek devre lig usulüne göre oynanacağı etapta Türkiye'yi şu takımlar temsil edecek:

Kadınlar

Türkiye 1 (Merve Çelebi-Zeynep Dila-Yaren Sencel-Simge Yalçın)

Türkiye 2 (Petek Civan-Ceylin Sayar-Su Şimdim-Sahar Yücetürk)

Türkiye 3 (İrem Çetin-Bahar Doğan-Yasemin Yıldırım-Ilgım Zehra)

Türkiye 4 (Zeynep Genç-Ece Kapu-Melis Özkanca-Duru Yavuz)

Erkekler

Türkiye 1 (Emrah Akman-Akay Çalık-Okan Savaş-Ahmet Can Tür)

Türkiye 2 (Mehmet Enes Erol-Nevzat Kaan Erol-Barış Güldalı-Tuna İmdat)

Türkiye 3 (Hikmet Gürkan-Nazım Gürkan-Halil İbrahim Yarar)

Türkiye 4 (Mustafa Akyüz-Batuhan Cengiz Atalay-Berke Erdoğan Erci-Tarık Gül)

Türkiye 5 (Resul Köse-Eren Siper-Fatih Uçar)

Türkiye 6 (Emirhan Baburşah-Umut Ziya Bayram-Enes Lorci-Furkan Şendur)

Türkiye 7 (Kadir Akyıldız-Ertan Kasap-Yusuf Volkan Üşenmez)

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Romanya Polonya Ukrayna İtalya Fransa İran Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title