Haberler

Çekmeköy'de Kadınlar Günü'nde doyasıya eğlence

Güncelleme:

Çekmeköy'de Kadınlar Günü'nde doyasıya eğlenceİSTANBUL Çekmeköy'de düzenlenen etkinlikte yüzlerce kadın doyasıya eğlendi.

Çekmeköy'de Kadınlar Günü'nde doyasıya eğlence

İSTANBUL Çekmeköy'de düzenlenen etkinlikte yüzlerce kadın doyasıya eğlendi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, etkinliğe katılan kadınlara gül hediye etti.

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde yüzlerce kadın doyasıya eğlendi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın ev sahipliğinde DR. Mimar Kadir Topbaş Spor Kompleksi'nde düzenlenen etkinlik genç kadın sanatçıların konseriyle başladı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, etkinliğe katılan kadınlara gül takdiminde bulundu. Ardından kapalı halı sahada oyun havalarıyla büyük bir coşkuyla devam eden programın finalinde biz her işin üstesinden geliriz diyen kadınların futbol maçı yaptı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan 30 dakikalık maç penaltılara kaldı. Dostluğun kazandığı futbol müsabakası sonrası program sona erdi.

"Bunun gibi birçok programda yine onlarla birlikte olacağız"

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz," Bizim burada bir spor kompleksimiz var. İçerisinde havuzu olan ve fitness salonları da mevcut. Güzel bir kompleks. Güzel bir halı sahamız var. İstedik ki buraya haftanın 3-4 günü gelip spor yapan kadınlarımız bu akşam eğlensinler. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle böyle bir günü onlarla birlikte yaşayalım istedik. Onun için böyle güzel bir etkinlik yaptık.Onlarda sağ olsunlar geldiler. Bende güllerini dağıttım. İnşallah 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü programımızda bu alanda hep birlikte doyasıya eğleneceğiz. "dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kadir Topbaş Ahmet Poyraz Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title