Haberler

Başakşehir, Ianis Hagi'yi transfer etmek istiyor

Güncelleme:

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir, devre arası bombayı patlatıyor. Turuncu lacivertliler, Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'yi gündemine aldı.

Sezonun ikinci yarısına daha iyi girmek için transfer çalışmalarına başlayan takımlardan biri de M. Başakşehir. Turuncu-lacivertlilerin Ianis Hagi'yi istediği belirtildi.

Ligin ilk yarısında pandemi süreci, Şampiyonlar Ligi ve sıkışık fikstürle hedeflerinden uzak kalan Başakşehir, ikinci yarıya iyi girmek istiyor. Turuncu-Lacivertliler, bu doğrultuda transfer çalışmalarına başlarken kulübün ilgilendiği isim ise Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi. Galatasaray'da futbolculuk döneminde başardıklarıyla tarihe geçen Gheorghe Hagi'nin Rangers'ta forma giyen oğlu İanis Hagi için İstanbul ekibinin devrede olduğu öğrenildi. Bu sezon forma giydiği 24 maçta 4 gol, 9 asistlik performans sergileyen başarılı oyuncu, orta saha ve hücum hattının kenarlarında görev yapıyor.

DEĞERİ 4,5 MİLYON EURO

Kulübüyle 2024 yılına kadar kontratı bulunan Hagi için ilk yoklamaların yapıldığı belirtildi. 1998 doğumlu olan Hagi, babası Galatasaray'da oynadığı dönemde İstanbul'da dünyaya gelmişti. Piyasa değeri 4.5 milyon euro olan 22 yaşındaki oyuncu için Rangers'ın biçtiği bonservis bedeli ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gheorghe Hagi Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

lsparta lı çelik:

bak bu iyi işte.

3
4
yanıtYanıtla
Covid 21 mutasyonlusundan:

Hagi nin futboluna laf yokta, kişilik zayıf 10 para etmez sibop.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title