Haberler

Ateş Kuşları 3. bölüm fragmanı İZLE! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı İZLE!

Güncelleme:

ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşları gelecek hafta fragmanı araştırılıyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ateş Kuşları'nın yeni bölümü merak konusu oldu. Peki, Ateş Kuşları 3. bölüm fragmanı İZLE! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı İZLE!

Ateş Kuşları 3. bölüm fragmanı! Başrollerinde Hande Soral, İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın yer aldığı Ateş Kuşları dizisi ATV ekranlarında seyircisiyle buluştu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ateş Kuşları'nın yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı. Kullanıcılar, Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı İZLE! Ateş Kuşları yeni bölümde ne olacak? araştırmakta. İşte, Ateş Kuşları 3. bölüm fragmanı İZLE! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı İZLE!

ATEŞ KUŞLARI 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı 21 Ocak tarihinde izleyicileri ile buluştu. Ateş Kuşları 3. bölüm fragmanını izlemek isteyen izleyiciler, haberimiz içerisinde yer alan kısımdan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanını izleyebilir. İyi seyirler.

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ateş Kuşları 3. bölüm fragmanı İZLE! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı İZLE!Ateş Kuşları 3. bölüm fragmanı

ATEŞ KUŞLARI KONUSU NE?

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ateş Kuşları Atv Dizi Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title