Haberler

Aşağı Yukarı Yemişliler 2.bölüm

Kırsal kesimlerden göç edenlerin uğrak yeri olan İstanbul, onlar için bir fırsatlar yuvasıdır.Çoğu zaman da uzaktan güzel bir hayal olarak görünen bu şehir, hayal kırıklıkları yaratan bir keşmekeşe dönüşür. Bizim hikayemizin kahramanları, bu şehre yolculukları sonucunda başarılı olmuş işadamları, tanınmış futbolcular, ya da İstanbul'da keşfedilmiş ve yıldızı parlamış sanatçılar değildir. Aşağı Yukarı Yemişlililer inşaatta çalışan işçiler ve onların İstanbul metropolünde yaşayışlarını anlatan bir komedidir. Gelin hep birlikte, bu kaybedenler sınıfına ait Mikail, Sülo, Ali, Serhat, Recep, Emine ve Menekşe'nin yaşayışlarına misafir olalım..

Yılmaz Erdoğan’ın öğrencileri, kendi kanatlarıyla uçmak için ayrıldıkları yuvalarına “Aşağı Yukarı Yemişlililer” olarak dönüyor!

Şahin Irmak, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Gülhan Tekin ve Burcu Gönder, ustaları gibi hem yazıyor hem oynuyorlar.İstanbul’da yaşamanın, hayat kurmanın, hele ki daire sahibi olmanın hiç de kolay olmadığının hikayesi...

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Yılmaz Erdoğan Büşra Pekin Şahin Irmak İstanbul Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title