Haberler

VALİ ARSALNTAŞ "İŞİMDEYİM, GÜVENDEYİM PROJESİ" AÇILIŞ VE TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Güncelleme:

Burdur Valisi, 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Arslantaş, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi'nin...

Burdur Valisi, 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Arslantaş, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi'nin (MİSGEP)" Hibe Programı kapsamında desteklenen "İşimdeyim, Güvendeyim Projesi" nin Açılış ve Tanıtım Toplantısına katıldı. MAKÜ Lavanta Tepesi Otelde gerçekleşen açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programın devamında İşimdeyim, Güvendeyim Projesinin tanıtım filmi gösterildi ve protokol konuşmaları gerçekleşti. Programda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Kurt, Isparta Süleyman Demirel OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, Burdur 1. OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İzzet Boyacıoğlu, Bucak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu konuşma yaptılar. Toplam bütçesi 197. 914, 15 Avro olan "İşimdeyim, Güvendeyim projesi" Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta, Burdur I, Burdur II ve Bucak Organize Sanayi Bölgeleri ortaklığında yürütülecek. 18 ay sürecek proje kapsamında, iş kazalarını ve yaralanmaları azaltmak için mermer sektöründe iş sağlığı ve güvenliği farkındalığını ve gelişimini artırmak amaçlanıyor. Aynı zamanda Isparta, Burdur, Burdur II ve Bucak Organize Sanayi Bölgelerinde madencilik alanında faaliyet gösteren 47 şirket yöneticisi ve 3330 çalışanın bireysel ve kurumsal kapasitelerini geliştirmek ve sosyal diyaloğa katılımlarını sağlamak proje hedefleri arasında yer alıyor.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Organize Sanayi Bölgesi Avrupa Birliği Madencilik Burdur Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title