Haberler

Son dakika haber... Milli Eğitim Bakanı Özer Ağrı'da

Güncelleme:

Son dakika haberleri: Milli Eğitim Bakanı Özer Ağrı'da "81 ilde 6 haftayı geride bıraktık" Süreç planlandığı gibi başarılı bir şekilde devam ediyor" "Öğretmenlerimiz meslek grupları içinde en fazla aşılanma oranına sahip meslek gruplarımız" Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir takım ziyaretler için Ağrı'ya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Özer Ağrı'da

"81 ilde 6 haftayı geride bıraktık"

Süreç planlandığı gibi başarılı bir şekilde devam ediyor"

"Öğretmenlerimiz meslek grupları içinde en fazla aşılanma oranına sahip meslek gruplarımız"

AĞRI - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir takım ziyaretler için Ağrı'ya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir takım ziyaretler için geldiği Ağrı'da, protokol üyeleri tarafından Ahmed-i Hani Havalimanında karşılandı. Ardından İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı için Ağrı Valiliğine gelen Milli Eğitim Bakanı Özer, burada Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra basın açıklamasında bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaptığı açıklamada öğretmenlerin aşılama oranında ciddi anlamda artış olduğunu vurgulayarak, "81 ilde 6 haftayı geride bıraktık. süreç planlandığı gibi başarılı bir şekilde devam ediyor. Bildiğiniz gibi sınıf bazlı bir kapatma var. Herhangi bir vaka olması durumunda ya da temas olması durumunda 10 günlük bir ara veriliyor. Öğrencilerimize evlerine gittikleri zaman canlı dersle destekler sürdürülüyor. Zaman zaman kapatılan okullarımız oldu. Maksimum 3 okulumuz aynı hafta içinde kapatıldı. Onlarda 10 gün sonra eğitim ve öğretime devam etti. Eğitim sistemimiz devasa bir eğitim sistemi. Bizim için en önemli şey öğretmenlerimizin ve vatandaşlarımızın aşılanma oranları. Biliyorsunuz öğretmenlerimiz meslek grupları içinde en fazla aşılanma oranına sahip meslek gruplarımız. Öğrencilerimizdeki aşılanma oranları da gittikçe yükseliyor. Özellikle 15-18 yaş arası gruplarımız. Biliyorsunuz kamuoyunda yardımcı kaynaklarla ilgili spekülasyonlar var. Milli Eğitim Bakanlığı olarak biz okullarımızda tüm sınıf ve kademelere ücretsiz veriyoruz. Bizde her ayın ilk haftasında dağıtılan ders kaynaklarına ilave olarak destekleyici yardımcı kaynak ve öğretmenlerimizin kullanacağı materyallerle ilgili ciddi bir çalışma yaptık. Her ayın ilk haftası elektronik ortamda tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullanımına açıyoruz. Bugün bir sürpriz yaptık, Ağrı'da temel eğitimde bu materyallerden 100 bin, ortaöğretim ide ise 40 bin tane bastırarak öğrencilerimize ücretsiz dağıtacağız. Aynı zamanda bin tane de tablet dağıtacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

milli eğitim bakanlığı Ağrı Haberler Son Dakika

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title