Haberler

Babasının "Satılmasın" diye vasiyet ettiği otomobil için yapılan 130 bin liralık teklifi geri çeviremedi

Güncelleme:

Antalya'da fabrikadan çıktığı haliyle satın aldığı 1994 model Doğan SLX model 2 otomobiline gözü gibi bakıp aldığı günden bu yana hiç kullanmayan, muayeneye bile çekici ile gönderen Abdullah Şimşek, şans oyunu talihlisi Murat Tokmak'tan turkuaz renkli aracı için gelen 130 bin liralık teklifi geri çeviremedi. Daha önce çocuklarına aracın satılmaması için vasiyet veren Şimşek, "Alamaz diye o fiyatı söyledim. 'Tamam' deyince de sözümden dönemedim" dedi.

Konyaaltı ilçesi Aşağıkaraman Mahallesi'nde oto yıkamacılık yapan 2 çocuk babası Abdullah Şimşek, 3 yıl önce parça ve boyası değişmeyen iki orijinal Doğan SLX marka otomobili satın aldı. Biri yeşil, diğeri bordo renkte olan otomobillerini aldığı günden bu yana kullanmayan Şimşek, özel yaptırdığı garajında araçlarına gözü gibi bakmaya başladı. Ayakkabılarını çıkarmadan binmediği araçlarının tozunu alan Şimşek, aracını muayeneye de kaza veya çizik oluşur düşüncesiyle binmeden çekiciyle gönderiyor.

Babasının 'Satılmasın' diye vasiyet ettiği otomobil için yapılan 130 bin liralık teklifi geri çeviremedi

ÇOCUKLARINA 'SATILMASIN' DİYE VASİYET ETMİŞTİ

Şimşek, daha önce araçların satılmaması ya da binilmemesi için iki çocuğuna vasiyette bulunduğunu belirtip, "Kesinlikle onların da satmasını ve binmesini istemiyorum. Eğer öyle bir şey yaparlarsa, öldüğümde mezarıma dahi gelmesinler. Bana değer vermediklerini sayarım" sözlerini sarf etmişti.

Babasının 'Satılmasın' diye vasiyet ettiği otomobil için yapılan 130 bin liralık teklifi geri çeviremedi

3 AY BOYUNCA 'SATMAM-ALIRIM' ÇEKİŞMESİ

Son olarak, ilginç araba sevdasını haberlerden takip eden şans oyunu talihlisi Murat Tokmak, araçları görmek için Abdullah Şimşek'i ziyaret etti. Tokmak, otomobilleri görür görmez çok beğendi ve Şimşek'e bordo olan aracı almak istediğini söyledi. İkili arasında 3 ay boyunca 'satmam-alırım' çekişmesi sonucu, Şimşek aracına normal değerinin üstünde 130 bin lira değer biçti. Tokmak ise fiyatı hemen kabul edip, aracı çekiciye yükleyip noterin yolunu tuttu.

Babasının 'Satılmasın' diye vasiyet ettiği otomobil için yapılan 130 bin liralık teklifi geri çeviremedi

"BRANDA AÇILINCA ARABALARA RESMEN AŞIK OLDUM"

Aracını işyerinin garajında muhafaza eden Murat Tokmak, Şimşek ile aralarında geçen o diyalogları, "Brandayı dayı açınca resmen aşık oldum arabalara. 'Bunun bir tanesini bana ver' dedim, 'satmam' diye çok kez söyledi. 2-3 ay bu şekilde mücadele etti ama en sonunda kıramadı. Baya yüksek bir para istedi. Ben yeğeninsem bu parayı veriyorum, arabayı çekiciye yüklüyorum dedim. Parayı masasının üstüne, arabayı da çekiciye koyduk geçtik. Bize maliyeti 130 bin lira oldu" sözleriyle anlattı.

Babasının 'Satılmasın' diye vasiyet ettiği otomobil için yapılan 130 bin liralık teklifi geri çeviremedi

"TURKUAZI DA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Satın aldığı otomobili satmayı düşünmediğini ifade eden Tokmak, "Ben de bunun değeri yok. Satmayı düşünmüyorum açıkçası. Bu arabayla ilgili çok güzel projelerim var. Hatasız, boyasız, dayıdan bize hatıra. Kırmadı bizi, çok teşekkür ediyorum. Turkuazı da almayı düşünüyorum" dedi.

Babasının 'Satılmasın' diye vasiyet ettiği otomobil için yapılan 130 bin liralık teklifi geri çeviremedi

"ALAMAZ DİYE O FİYATI VERDİM, SÖZÜMDEN DE DÖNEMEDİM"

Abdullah Şimşek ise 'hiçbir zaman satmayacağım' dediği otomobillerinden birini verdiği sözü çiğnememek adına satmak zorunda kaldığını belirterek, "En son çay içmeye gittim. Baş başa kaldık. Bordo arabayı istediğini söyledi. Alamaz diye bu fiyatı söyledim ama 'tamam araba benim' deyince, sözümden dönemedim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Murat Tokmak Aşağıkaraman Konyaaltı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (18)

Fakır:

üste para verseler almam bu tenekeyi

208
24
yanıtYanıtla
Pole star:

Değil para arabayı verseler koşa koşa hemde dünya rekoru kırarak gidersin :))

yanıt0
yanıt0
Akın ÖZYURT:

Ne kadar abarttık bu arabaları.

126
18
yanıtYanıtla
az oz:

bir şeyi yapmam, satmam etmem vs diyenden korkacan yeterki parayı görsünler...

122
14
yanıtYanıtla
Isa Gedik:

tenekeye mi verdi

119
16
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Alana gülmemek elde değil.

112
18
yanıtYanıtla
kadir bedir :

Allah akıl fikir versin..

77
10
yanıtYanıtla
Ali Turkmen:

hayırlı evlat..

56
20
yanıtYanıtla
Bekir Celik:

Aynen abi para tatlı geldi hayır.. evlat??

yanıt0
yanıt0
Muhittin :

Hurdaya o kadar parayi vereni babasi duysa mezardan cikar satardi zaten.Ayrica bu tarz satilan araclari acikcasi pek inanmıyorum,reklam amacli yapıyorlar.

19
10
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title