Haberler

    Edward Gaming ve T1 2021 Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi!

    Güncelleme:

    Temsilcimiz Closer'lı 100 Thieves EDG karşısında etkileyici bir galibiyet alsa da gruptan çıkamadı. Emeğine sağlık closerlol

    2021 Dünya Şampiyonası'nda gruplardan çıkmayı başaran takımlar belli oluyor. Temsilcimiz Closer'ın mücadele ettiği B grubunda T1 ve EDG ekipleri ilk iki sırayı paylaşarak çeyrek finale yükseldi. Her ne kadar bugün oynadıkları üç maçın ikisini kazansa da NA LCS temsilcisi 100 Thieves, gruptan çıkamadı. Closer'ın liderliğinde son maçta turnuvanın favorilerinden biri olarak gösterilen EDG karşısında alınan galibiyetle birlikte 100T, gitmeden taraftarlarını memnun etti.

    "Geri döneceğim."

    T1, EDG'yi Mağlup Ederek Liderliği Eline Aldı

    Turnuvanın en güçlü üç takımından biri olarak görülen Edward Gaming'e karşı ikna edici bir oyunla galibiyete uzanan T1, B grubundan lider çıkmayı başardı. LPL şampiyonu EDG ise 100 Thieves'e sürpriz bir şekilde yenilerek grup aşamasını ikinci olarak tamamladı. Çeyrek finallerde diğer grupların birincilerinden biri ile karşılaşacak olan Edward Gaming'in performans düşüşü sürüyor.

    Faker, 2016 yılından sonra tekrardan Dünya Şampiyonası'nı kazanmak için yola koyuldu. Çin temsilcilerinin yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra Kore takımları için bir fırsat doğmuş olabilir. RNG ve EDG'nin elenmesi durumunda T1 için kupanın önündeki en büyük engel, LCK finallerinde diş geçiremedikleri Damwon KIA olabilir.

    Maçların tamamlanmasıyla birlikte B grubunda oluşan puan durumu

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Dünya Şampiyonası Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title