Haberler

Gürsu'da Yeraltı Çöp Konteynerleri Temizleniyor

Güncelleme:

Gürsu Belediyesi'nce, ilçedeki temizlik hizmetlerini daha etkin hale getirmek ve ilçenin vitrinini güzelleştirmek amacıyla oluşturulan Yeraltı Çöp Konteyner Sistemi'nin bakımı, düzenli olarak yapılan temizliklerle sağlanıyor.

"Kendi araç donanımımız ve personelimizle gerçekleştirdiğimiz temizlik hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsumuz'un çağdaş kent kimliğine uygun şekilde, sahip olduğu tüm güzelliklerle gelişimini sağlarken, insan ve çevre sağlığını koruma yönündeki hassasiyeti her çalışmamızda gözetiyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında hayata geçirdiğimiz ve öz kaynaklarımızla işlettiğimiz yeraltı çöp konteyner sistemimizin bakımını da düzenli olarak gerçekleştiriyoruz " dedi.

Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen temizlik hizmetleri kapsamında hayata geçirilen sistem; 50 noktada 100 konteyner olarak hizmet vermekte. Sistemi genişletme çalışmaları kapsamında 50 noktada 100 konteyner daha oluşturulmakta.

Kent kimliği açısından büyük önem taşıyan yeraltı çöp konteyner sistemi sayesinde, konteynerlerde oluşan kirlilik ve çevrede oluşan çöp yığınlarının neden olduğu çevre kirliliği önlenmiş, kent estetiği sağlanmış oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Işık Gürsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title