Haberler

Güneş Beraberliğe Çok Üzüldü!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından sonucu ve oyuncularının performansını yorumladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından sonucu ve oyuncularının performansını yorumladı. Yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Güneş, Kazanmamız gereken maçtı. Bizim için de Fenerbahçe için de zor maçtı. İki takım da gergin bir ortamda oynadı. 3 Temmuz'dan beri gelişen gerginlik var. Kazanmamız gereken maçta iki puan kaybettik. Önemli pozisyonları gole çeviremedik. Bu maçtan üzüntüyle ayrılıyoruz" dedi. Futbolcularının performansını değerlendiren Şebol Güneş, "Oyuncularım yardımlaşarak, iyi niyetle oynadı. Sahanın zeminine rağmen iyi oynadılar. Oyuncularıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bazı oyuncular istediğimiz performansları yakalayamadılar. Daha da iyi olabilir. Topla daha iyi oynarsak, daha iyi Trabzon izleyebiliriz. Özgüven kayıbımız vardı, kazansaydık her şey daha iyi olabilirdi. Kazanabileceğimiz maçlarda 7 puan kaybettik. İyi niyetli çalışırsak emeğimizin karşılğını alırız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Şenol Güneş Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title