Haberler

Vatan Caddesi'nde İnanılmaz Kaza! Yanlışlıkla Damperi Açılan Kamyon, Trafik Direğini Devirdi

Güncelleme:

İstanbul Vatan Caddesi'nde damperi yanlışlıkla açılan kamyon trafik direğini devirip trafiği felç etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir buçuk saatlik çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı.

İstanbul Fatih'te seyir halindeyken damperi açılan kamyonun çarptığı trafik kamerası direği caddeye devrildi.

Alınan bilgiye göre, Vatan Caddesi'nden Bayrampaşa istikametine giden hafriyat kamyonunun sürücüsü, önünde bir aracın durması nedeniyle ani fren yaptı.

YANLIŞLIKLA AÇILAN DAMPER DİREĞİ DEVİRDİ

Sürücünün yanında oturan kişi, ani fren nedeniyle araç içinde savrularak, damperi kontrol etmeye yarayan kola temas etti. Bu sırada ilerlemeye devam eden kamyonun damperi kalkarak, yoldaki trafik kameralarının bulunduğu direğe çarptı.

Çarpma sonucu yıkılan direk, yola düştü.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de araca sıkışan direğin demirlerinin çıkarılması için çalışma başlattı.

YOL BİR BUÇUK SAAT TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle Vatan Caddesi'nin Bayrampaşa istikameti trafiğe kapandı.Yaklaşık bir buçuk saatlik çalışmanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazanın yaşandığı anı anlatan Fatih Özçelik,"Vatan caddesindeyiz. Damperli kamyonun dorsesi ani bir şekilde açıldı. Elektronik Denetleme Sistemi'nin bulunduğu direğe çarptı. Kamera sistemin içinde elektronik aksam olduğundan dolayı işlem uzun sürüyor. Bir anda kaldırıp götüremiyorlar. Büyük bir ses duydum. İtfaiye ve zabıta ekipleri olay yerine geldiler. Bu olay İstanbul trafiğini olumsuz etkiledi. Zannediyorum ki buranın trafiği Aksaray'ı geçip Yenikapı'ya ulaşmıştır" dedi.

Kaza nedeniyle otobüs durağında bekleyen vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Ulubatlı otobüs durağında yarım saat bekleyen Fevzi Şahin,"Aksaray metroyla buraya kadar geldim. Burada indim. 2 vasıta yapacağım. 146'ya binip gideceğim. Yarım saat oldu. Aksaray'da çok bekledim" dedi

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Vatan Caddesi Bayrampaşa 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Gereksiz adam:

Bu kaçıncı damper açık vakası yeter ya, kamyon rezaleti ne zaman bitecek şu şehirlerde.

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Son zamanlarda nedense hep damperler kazayla aciliyor. Bu kamyonlarin suruculeri sahipleri degilse arastirmak lazim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title