Haberler

Zeki Alasya: Temiz Bir Müslümanım

Güncelleme:

Usta oyuncu Zeki Alasya, din düşmanı olduğu şeklindeki eleştirilere, "İnançlı biri olduğumu, temiz bir Müslüman olduğumu bilen biliyor" şeklinde yanıt vermişti.

Türkiye dün sabah acı bir haberle sarsıldı. Türk sinemasının usta isimlerinden Zeki Alasya 72 yaşında aramızdan ayrıldı. Alasya'nın ölümü sanat camiasında şok etkisi yarattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, usta sanatçının ölümünün ardından başsağlığı mesajı yayınladı.

Ölümünün ardından Usta Oyuncu için sosyal medyadan çirkin ifadeler kullanıldı. Mason olduğu ve Allah'a inanmadığı yönünde yorumlar yapılan Zeki Alasya'nın ortaya çıkan videosu, onu infazsızca eleştirenleri susturacak cinstendi.

İlgili Haberler

"TEMİZ BİR MÜSLÜMANIM"

Konuk olduğu programda dinle alakalı görüşlerini dile getiren Alasya, "Benim sözlerimi isteyenler istedikleri yere çektiler. Din düşmanı olmadığımı, inançlı biri olduğumu, temiz bir Müslüman olduğumu bilen biliyor" ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Zeki Alasya Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (257)

SevıyorumMobil-IOS:

Bir gun gelecek herkes AKP Lİ OLACAK

52
36
yanıtYanıtla
BarışMobil-IOS:

Oylar akp ye.

0
61
yanıtYanıtla
ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ.:

EYY AKPLİ DAVAR BİR TEK SİZMİ MÜSLÜMANSINIZ LAN BU ÜLKEDE. . HIRSIZZZZ SOYSUZLARRRR.

24
28
yanıtYanıtla
Adam gibi adam Zeki alasya:

Sevgili Zeki Alasya, nasıl bir kul, nasıl bir Müslüman olduğuna Allah karar verecek bu nedenle kulların bu konuda seni sorgulamaya hakları olmadığı gibi sen de onlara kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Herkesin ibadeti, müslümanlığı kendine. Biz senin iyi dürüst ve namuslu bir insan olduğunu biliyoruz ve buna şahidiz, biz senden razıyız Allah da razı olsun sevgili Zeki Alasya. Hoş bir seda bırakarak bu fani dünyadan ayrıldın, seni hep Babacan, çocuksu ve bizleri tebessüm ettiren yüzüne anımsayacağız.

50
1
yanıtYanıtla
tunçmobilWeb@haberler.com:

Islama tapilmaz.allaha tapilir.

38
11
yanıtYanıtla
S.F.S:

Bu memleket dindarım deyip devleti soyan hırsızları ve soysuzları da gördü.

38
5
yanıtYanıtla
derdo:

emek sinemasının sahnesinde namaz kılınacaksa hiç açılmasın diyen benmiydim. . . . . . namaz dinin direğidir. . . . .

6
34
yanıtYanıtla
ADANALI chp:

adam diyor ki '''' namaz kılacaklarsa emek sineması açılmasın, bir adım ötede sultanahmet cami var''''demiş. . ibadeti gösteriş için yapanların hedefi haline gelmiş. . rahmetli usta ZEKİ ALASYA bir çoğumuzdan daha inançlıydı. . .

20
16
yanıtYanıtla
ErgnMobil-IOS:

Akp ye hirsiz diyen gerizekalilar,sizi paraylami tuttular ora bura akp yi kotuleyici mesaj yazin diye ? Hepiniz bes para etmezsiniz

13
23
yanıtYanıtla
YakupMobil-IOS:

Sizene adam istet taşa tapar ister ateşe adam sizin sevabınıza ortak değil sizde günahına ortak değilsiniz

34
2
yanıtYanıtla
Tüm 257 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title