Haberler

Recep Yüz Nakli Umuduyla İçin İkinci Kez Antalya Yolunda

Güncelleme:

Kırklareli'nde av tüfeğinin patlaması sonucunda yüzü parçalanan Recep Kaya, 2. kez yüz nakli için Antalya'nın Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gitti.

Haber-kamera: Hüseyin ASLIYÜCE / İSTANBUL DHA Kırklareli'nde 2004 yılında av tüfeğinin patlaması sonucunda yüzü parçalanan Recep Kaya, yüz nakli için Antalya'da bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Yüz nakli için Akdeniz Üniversitesi'nden gelen haberle umutlanan 22 yaşındaki Recep Kaya halası Ulviye Peközer ile birlikte akşam saatlerinde memleketi Kırklareli'nden ambulansla Antalya'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na geldi. Kaya daha önce de yüz nakli için Antalya'da bulunan Kadeniz üniversitesine gitmiş ancak doku uyuşmazlığı nedeniyle yüz nakli gerçekleştirilememişti. Antalya yolculuğu öncesi havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Recep Kaya, "Antalya'ya yüz nakli için gidiyorum. 2004 yılında silahla oynarken bir kaza geçirdim. Nakil için sıra bekliyorum. Geçen yıl bu zamanlar Antalya'da yüz nakli için başvuru yaptım. Geçtiğimiz aylarda yüz nakli için bir haber gelmişti ama iptal olmuştu. Yeniden bir haber geldi ve tekrar Antalya'ya gidiyorum. Uygun bir yüzün bulunduğu söyleniyor. Daha önce yüz nakli yapan insanlarla konuştum. Her şeye hazırım" şeklinde konuştu.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM Recep Kaya ile birlikte Antalya'ya giden hala Ulviye Peközer ise 'Recep annesi vefat ettikten sonra benimle birlikte yaşıyor. Ben onları evlat edindim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hem sevindim hem telaş yaptım. İnşallah her şey umduğumuz gibi olur" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Kırklareli Recep Kaya Antalya Politika Güncel Haberler

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde oy sayımı ne zaman başlayacak? Oylar saat kaçta sayılacak? Fenerbahçe oy verme işlemi saat kaçta bitiyor? Sandıklar saat kaçta açılacak? Merve Dizdar evleniyor mu? Merve Dizdar evlendi mi, kiminle evleniyor?
Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title