Haberler

Yürüyüş Milli Takımı Yunanistan'da

ANKARA / DHA (fotoğraflı)Türkiye'nin son iki yıldır zirvede tamamladığı Balkan Yürüyüş Şampiyonası için Milli Takım Yunanistan'ın Florina kentine unvanını korumaya gitti.

ERCAN ATA - ANKARA / DHA (fotoğraflı)

Türkiye'nin son iki yıldır zirvede tamamladığı Balkan Yürüyüş Şampiyonası için Milli Takım Yunanistan'ın Florina kentine unvanını korumaya gitti.

Büyükler, gençler ve yıldızlarda toplam altı yarışmanın yapılacağı Balkan Yürüyüş Şampiyonası, 8 Nisan günü Yunanistan'ın Florina kentinde gerçekleşecek. Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan gibi önemli rakiplerle yarışacak olan Ay-yıldızlı takım, 2015 ve 2016'da havaya kaldırdığı takım şampiyonluğu kupasını bu sezon da elde etmeyi hedefliyor.

17 Mart'tan beri şampiyona için Antalya'da kampta bulunan yürüyüşçüler hazırlıklarını tamamladı. Organizasyon için Florina'ya geçecek olan Milli Takım'da 15 yürüyüşçü bulunuyor. Her disiplinde iki atletin takım klasmanına etki ettiği yarışmalarda Türkiye tüm disiplinlerde iki yürüyüşçüyle yarışacak, ayrıca üç isim de tasnif dışı olarak mücadele verecek.

Yarışmalarda mücadele edecek milli takım şu isimlerden oluşuyor:

Büyük Erkekler 20 km: Salih Korkmaz, Mustafa Özbek, Bayram İzciak (tasnif dışı)

Genç Erkekler 10 km: Abdülselam İmuk, Sinan Aslan

Yıldız Erkekler 10 km: Azat Ertaş (tasnif dışı), Umut Temel, Selman İlhan

Büyük Kadınlar 20 km: Elif Koç, Jale Başak

Genç kadınlar 10 km: Ayşe Tekdal, Meral Kurt, Seçil Akpınar (tasnif dışı)

Yıldız kızlar 5 km: İnci Çiçek, Kader Dost

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aslan Yıldız Yunanistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title