Haberler

Yurtdışı Para Transferinde Büyük Güç Birliği!

Güncelleme:

UPT, dünyanın en büyük üçüncü para transfer şirketi olan Golden Crown ve Rusya'nın en büyük para transfer şirketi Unistream işbirliği anlaşması yaptı.

Türkiye'nin ilk ve tek yerli, global para transfer markası olan UPT, dünyanın en büyük üçüncü, Rusya ve BDB'nin ise (Bağımsız Devletler Birliği) birinci para transfer şirketi olan Golden Crown ile işbirliği için imza attı. CeBIT Bilişim Eurasia'da yapılan imza töreninde UPT CEO'su Erol Ulu, böyle büyük bir işbirliğine imza atmaktan dolayı çok memnun olduklarını belirterek şunları söyledi:

"2010 yılında UPT - Ucuz Para Transferi markası ile Türkiye'de başladığı yolculuğuna 2012 yılından beri UPT – Uluslararası Para Transferi markası ile devam ediyor. 2 yıl gibi kısa bir sürede 249 ülkede 400 bin işlem noktasına ulaşan UPT 5 kıtada büyümeye devam ediyor. Yeni Nesil Para transfer sistemi olan UPT ile yurt içine isme, hesaba ve karta, yurt dışına hesaba ve anlaşmalı UPT Hizmet Noktalarına alıcının ismine anlık olarak TL, USD ve EUR döviz cinsi olarak para gönderilip alınabilmektedir. Golden Crown da 2003 yılından itibaren Rusya'nın en büyük para transferi şirketlerinden biridir. Yıllık transfer hacmine göre dünyanın en büyük üçüncü, bölgenin ise birinci para transferi şirketi olan UPT, Rusya ve BDB (Bağımsız Devletler Birliği) ülkeleri arasında 40.000 ödeme noktasında, 500'den fazla banka şubesinde isme ve hesaba para gönderimi hizmeti veriyor. UPT olarak, küresel pazarda böyle başarılı bir marka ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Golden Crown Regional Director – Emil Jafarov da kendileri için Türkiye'nin çok önemli bir pazar olduğunu belirterek işbirliği konusunda şunları söyledi: "Günümüzde Türkiye ekonomisi bölgenin en istikrarlı ekonomilerinden biridir. Rusya ve Türkiye ülkeleri arasındaki ticaret hacmi 50 milyar dolar üzerinde olup Türkiye, Rusya ve diğer BDB ülkeler içinde sıklıkla ziyaret edilen bir ülke konumundadır. Bu durumda insanlara daha güvenli ve daha hızlı para transfer hizmetini verebilmek en büyük hedefimiz olmuştur. Şu aşamada UPT'yi tercih etmemizin nedeni ise; UPT'nin Türkiye para transferi pazarında büyük bir paya sahip olmasıdır. Hiç şüphesiz iş birliğimiz sonucunda Türkiye ve BDB ülkeleri arasında ister isme ister hesaba para gönderme işlemlerimizi daha da artırmış olacağız. 2013 yılında Rusya dahil BDB ülkeleri ile Türkiye arasındaki hızlı para transferi hacmi 300 milyon $ fazla olmuştur. Bu durumda ileriki yıllarda hedefimiz UPT Sistemi ile birlikte bu hacmi daha ta artırarak pazarın en az % 90'ına sahip olmaktır."

UPT CEO'su Erol Ulu, büyüme stratejileri ile ilgili şu bilgileri verdi: "Amacımız müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve iş ortaklarımızla birlikte büyümeyi sürdürmek. 2015 yılı için en önemli büyüme hedefimiz Türkiye'de oluşturacağımız UPT noktalarının katlanarak artması. Bunu hem mevcut iş ortaklarımızla hem de yeni oluşturmaya başladığımız acenteliklerle yapmayı hedefliyoruz. Fiziki dağıtım kanallarından verdiğimiz hizmetleri mobil, web ve tablet uygulamaları ile de destekleyip UPT'nin tüm hizmet alanlarında kullanımı yaygınlaştırmak istiyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rusya Federasyonu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title