Haberler

Yolcu Otobüs Terminale Girdi 8 Yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, şehirlerarası otobüs terminalinde, iddiaya göre, sürücünün vitesi yanlış geçirmesi nedeniyle geri yerine ileri giden yolcu otobüsü, terminalin ön kısmındaki camekana ve kolona çarptı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, şehirlerarası otobüs terminalinde, iddiaya göre, sürücünün vitesi yanlış geçirmesi nedeniyle geri yerine ileri giden yolcu otobüsü, terminalin ön kısmındaki camekana ve kolona çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı. Kaza anı ise terminalin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Bursa'dan gelip Ankara'ya gitmekte olan özel bir firmaya ait sürücü 47 yaşındaki Erdoğan Kaynak yönetimindeki 16 KN 468 plakalı yolcu otobüsü, sabah saat 08.00'de yolcu almak için İnegöl Şehirlerarası Terminali'ne girdi. İnegöl'den yolcuları alan otobüs, Ankara'ya gitmek için hareket etmek istedi. İddiaya göre sürücünün geri yerine ileri viteste iken hareket ettirmesi sonucu otobüs geri yerine ileri giderek terminalin dış kısmındaki camekana ve kolona çarptı. Çarpmanın şiddeti ile otobüste bulunan yolculardan yaşındaki Aysun Barut (23), Mehmet Barut (53), Merve Erdem (23), Neslihan Bulut (29), Gülsüm Öztürk (46), Gökhan Turan (27) ve Dilek Aygül (23) ile akrabasını yolculamaya gelen Erdal Diricanlı (41) yaralandı.Yaralılar kaza yerine gelen 112 Acil Servis abulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar. Genelde çarpma sonucu yüzlerinden yaralanan yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, İnegöl Belediye Başkanvekili Yusuf Şen kaza yerine gelerek bilgi aldı. Kaza anı ise terminalin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title