Haberler

Yiğit Bulut'tan Saldırı Sonrası Skandal Sözler: Boyunuz mu Uzuyor

Güncelleme:

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği patlamadan sonra Yiğit Bulut, TRT ekranlarında "Büyütülmemesi gerek. Haberleri yapmak boyunuzu mu uzatıyor." dedi.

Atatürk Havalimanı'daki 41 vatandaşımızı kaybettiğimiz saldırının ardından TRT Haber ekranlarında Yiğit Bulut vardı. Bulut'un programda söylediği sözler çok tepki çekti.

"HABERLERİ BÜYÜTMEYİN"

Yiğit Bulut canlı yayın sırasında bazı kanalların patlama ile ilgili haberleri büyütmemesi gerektiğini söyledi.

"BOYUNUZU MU UZATIYOR"

Yiğit Bulut aynı zamanda patlamayı İsrail ve Rusya ile olan anlaşmayı engelemeye yönelik olduğunu ifade etti. Bulut ayrıca, patlamayı haber yapan gazetecilere sert sözlerle yüklenerek, 'Patlama haberlerini yapmak boyunuzu mu büyütüyor?' dedi. Bulut'un bu sözleri 'skandal' olarak nitelendirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yiğit Bulut Güncel Haberler

500

Yorumlar (283)

dogru demis:

adam gibi adam , dogru demiş. . . .

5
59
yanıtYanıtla
de:

bence de, adamı anlamanya paralı koyunlar klavye başında yine

yanıt5
yanıt0
dede:

doğru söyliyor adam birlik olmamız gerekirken o bunu sucluyor bilmem ney

6
37
yanıtYanıtla
Alper:

buyuturseniz Turk ekonomisi zarar gorur olan sizin aksam goturdugunuz ekmege olur. . abartirsaniz ne olacak belcikada da oldu ayni olay. . . uc bes hayvanin yedigi halt. . dogru soylemis Yigit bulut. . . eline ne gecer surekli abartmakla boyle haberleri. . bu isi yapan pislikleri dahada motive edersiniz. .

18
23
yanıtYanıtla
haydi anket yapalım:

Buna, ADAM diyenler ; BEĞEN butonuna bassınlar lütfen. . !!

7
31
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

halen daha saraya laf diyen gezizekalılar ölün

10
25
yanıtYanıtla
.:

13 yıl önce insanımızın en azından güvenlik sorunu yoktu. şimdi heryerde teröristler cirit atıyor, sen ve senin gibi makarnacıların oyları sayesinde. . bu terör senide gelir bulur beyinsiz seni. daha halen sarayı savunuyorsun ne zavallı insanlarsınız be?

yanıt4
yanıt1
bırak bu işleri zavallı:

1000 odalı gösterişsaray terörü bitirdi mi?bu insanların canını geri getirebilir mi? 2 liralık dürümle karnını doyurup sarayı savunan zavallı. . .

yanıt4
yanıt1
sinirli:

küfürler kifayetsiz kalıyor. nasıl bi yaratıksın sen.

27
7
yanıtYanıtla
cem tuna:

Son değişiklik ile artık satın aldığımız Tablet ve Cep telefonu gibi elektronik cihazlar için de yüzde 6 TRT payı ödemek zorundayız. . Hani şu Laik, Demokratik, Sosyal bir Hukuk Devleti Olan Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti ile hiç alakası olmayan TRT''ye!!

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 283 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title