Haberler

Yalova'da Belediyesini 1 Oy Fazla İle Ak Parti Kazandı

Güncelleme:

Yalova CHP Milletvekili İnce Yalova Belediyesi'ni alan Ak Parti için konuştu.

Basın mensuplarının AK Parti tarafından da itirazlar yapılacağının hatırlatılması üzerine, 'Onlar itiraz edebilir. Biz de itiraz edebiliriz. Başka itirazlar olabilir ama bu başlı başına bir konu 154 oyun 1 olarak yazılması. İtirazlarla 3-5 oy değişir ama 153 oy değişmez' şeklinde konuştu.

AK PARTİ: 106 OYLA KAZANDIK

Muharrem İnce'nin yaptığı açıklamasının ardından yaklaşık yarım saat sonra Yalova Adliyesi'nde AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, adayları Yakup Koçal, İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve partililerle birlikte bir basın açıklaması yaptı. Yalova'da seçimlerle ilgili sayımın devam ettiğini söyleyen Coşkun, 'Değerli arkadaşlar seçim bitmedi daha Yalova'da. sayımlar devam ediyor. Gidiyor, geliyor. Akşam saatlerinde sizin de bildiğiniz gibi CHP az bir farkla önde gözüktü. Sonraki aşamada biz 1 oyla geçtik. Şu anda hala geçerli olan o. İtirazlar tabi var. O itirazların değerlendirmesi yapılıp neticeleninceye kadar Belediye Başkanımız Yakup Bilgin Koçal'dır. Onların da itirazları var, bizim de yeni itirazlarımız var. Yeni bulgular, gelişmeler var. Şu anki bizim hesabımıza göre, yaptığımız son incelemeye göre bizim aldığımız oyları başka partiye gitmesiyle arada 106 oyluk bir fark var. Bize göre 106 oyla seçimin galibiyiz öndeyiz' dedi.

İNCE: ÇİN İŞKENCESİ ÇEKTİRİYORLAR

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem İnce Temel Coşkun Ak Parti Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title