Haberler

Vezirköprü'de Çanakkale Temalı Fotoğraf Sergisi

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan fotoğraf sergisi tırı Vezirköprü'ye geldi.

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan fotoğraf sergisi tırı Vezirköprü'ye geldi.

Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından hazırlanan, Vezirköprü'ye de gelen fotoğraf sergisi tırını, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı H. İbrahim Doğan, Vezirköprü Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, AK Parti Vezirköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay, Kadın Kolları Başkanı Fatma Karabina ve parti üyeleri ile vatandaşlar ziyaret etti.

Açılış sonrası tırı gezen katılımcılar daha sonra Gençlik Kolları tarafından ikram edilen üzüm hoşafından yedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı H. İbrahim Doğan, "Dünya'da eşi olmayan Çanakkale Zaferi'nin kazanılmasında şüphesiz canları pahasına savaşan ecdadımızın emeği büyük. O günün şartlarında buğday çorbası ve üzüm hoşafı yiyerek, imkansızlıklar içerisinde bu zafer kazanan kanları ile bu vatanı vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha yad ediyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Zaferi İbrahim Doğan Vezirköprü AK Parti Politika Haberler

title