Haberler

Valimizden CHP'ye Ziyaret

Güncelleme:

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yılmaz Zengin ve partililer tarafından karşılanan Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, Ahiliğin merkezi olan Kırşehir'de hoşgörünün hâkim olduğunu söyledi.

Devam eden işlerinin yanı sıra zaman buldukça iade-i ziyaretlerde de bulunduğunu ifade eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak ; "Her zaman söylediğimiz bir söz var. Kırşehir'de halkın menfaatine olan her konuda partilerin birlikte hareket ettiğine şahit oluyoruz. Bu birliktelik bizleri son derece mutlu ediyor, hatta teşvik ediyor. Bizde yöneticiler olarak, sorunların çözümü için ilimizin tüm aktörleriyle birlikte çalışmaya özen gösteriyoruz," dedi.

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yılmaz Zengin'de konuşmasında; "İlimize atandığı ilk günden itibaren hiçbir ayrım gözetmeden tüm Kırşehirlilere eşit mesafede olan ve sorunların çözümü için çalışan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Kendilerini vatandaşlarımızın içinde görmekten de son derece mutlu oluyoruz," dedi.

Ziyaret, yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Özdemir Çakacak Yılmaz Zengin Kırşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title