Haberler

Vali Yüksel.Öğretmenler Türkiye Cumhuriyeti'ni Daha da Yücelterek Hür, Şanlı ve Yüksek Bir Toplum...

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, öğretmenlerin Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da yücelterek hür, şanlı ve yüksek bir toplum olarak yaşatacaklarını vurgulayarak, "Türkiye Cumhuriyeti'ni hürriyet ve bağımsızlık içerisinde sonsuza kadar savunacak ve"...

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, öğretmenlerin Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da yücelterek hür, şanlı ve yüksek bir toplum olarak yaşatacaklarını vurgulayarak, "Türkiye Cumhuriyeti'ni hürriyet ve bağımsızlık içerisinde sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için her türlü fedakârlıklarda bulunan, Ankara'da görev yapan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi.

Vali Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, "Türkiye Cumhuriyeti'ni hürriyet ve bağımsızlık içerisinde sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için her türlü fedakârlıklarda bulunan, Ankara'da görev yapan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

-"ANKARA'DA GÖREV YAPAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ANLAMLI GÜNÜNÜ KUTLUYORUM"-

Yüksel, öğretmenlerin yetiştirdikleri öğrencilerin; vatan sevgisi, fikir hürriyeti ve insanlık meziyetinin kıymetli birer timsali olmalarını sağlamak için yüce bir görev üstlendiklerini belirterek şunları kaydetti:

"Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller; Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da yücelterek hür, şanlı ve yüksek bir toplum olarak yaşatacaklardır. Çocuklarımızı bu amaca uygun olarak yetiştirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Ankara'da görev yapan tüm öğretmenlerimizin bu önemli ve anlamlı gününü kutluyor; saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Alaaddin Yüksel Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title