Haberler

Uzun Ürgüp kafilesi ile Kahvaltıda

Güncelleme:

Başkan Uzun, Ürgüp'ten gelen misafirlerini ağırladı.

Yunanistan'a bir haftalık gezi düzenleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve beraberindeki MHP ve CHP'li belediye meclis üyeleri Beylikdüzü'nden geçerken Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından sabah kahvaltısı için misafir edildi. Eşsiz manzarası ile Maya Restoran'da misafirlerini ağırlayan Başkan Uzun, Beylikdüzü'nü ve İstanbul'u tanıttı. Başkan Yıldız ve heyetini ağırlamaktan son derece memnun olduğunu dile getiren Başkan Uzun, dostlukların pekişmesi adına bu tür organizasyonların önemli olduğunu dile getirdi.

Başkan Uzun'un jestinden memnun olduklarını dile getiren Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız da, Başkan Uzun'u Ürgüp'te ağırlamaktan da kendisinin mutlu olacağını dile getirdi. Daha önce Ürgüp'te ikamet eden Türk ve Rum ailelerin bulunduğunu dile getiren Başkan Yıldız, onların Ürgüp'ü ziyaret ettiğini, şimdi ise kendilerinin Yunanistan'a giderek, Türk ve Rum aileleri ziyaret edeceklerini, geziyi de bu amaçla organize ettiklerini ifade etti. Başkan Uzun, Başkan Yıldız'dan, Yunanistan ziyaretinde karşılaşacakları herkese kendi selamlarını da iletmesini istedi. Başkan Uzun, Yunanistan dönüşünde de Ürgüp Belediyesi Kafilesini yine bir yemekte ağırlamak istediğini, bu yemeğe Beylikdüzü Belediye Meclisi'nde bulunan tüm üyelerinde davet ederek iki belediye yönetimi ve meclis üyeleri arasındaki dostluğu daha da pekiştirme isteğini Başkan Yıldız'a iletti.

Kahvaltı sonrası ise Başkan Yıldız, Başkan Uzun'a Ürgüp'ten getirdiği hediyeleri ikram etti. Başkan Uzun daha sonra, restoranın bahçesinden Beylikdüzü sahilini tanıtarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Çektirilen hatıra fotoğraflarından sonra Başkan Uzun, eşi Yasemin Uzun, Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı, misafirlerini uğurladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fahri Yıldız Yunanistan Yusuf Uzun Ürgüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title