Haberler

Uşak'a Şehit Ateşi Düştü- Ek

Uşak'a şehit ateşi düştü- EKBABA GÖZYAŞINI TUTAMADI, ANNE FENALAŞTIUşaklı şehit 36 yaşındaki Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın babası Süleyman Şahan, yakınlarıyla birlikte Ankara'ya hareket etmeden önce ilk olarak dev Türk bayrağının asıldığı evine geldi.

Uşak'a şehit ateşi düştü- EK

BABA GÖZYAŞINI TUTAMADI, ANNE FENALAŞTI

Uşaklı şehit 36 yaşındaki Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın babası Süleyman Şahan, yakınlarıyla birlikte Ankara'ya hareket etmeden önce ilk olarak dev Türk bayrağının asıldığı evine geldi. Denizli'den helikopterle Uşak'a gelen şehit babası Süleyman Şahan'ı, kentte Uşak İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın havaalınında karşıladı; evine gidişinde eşlik etti. Acılı baba Süleyman Şahan, evinin önünde yakınları tarafından karşılandı. Yakınlarına sarılan baba Şahan, gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Evde sinir krizi geçiren emekli öğretmen anne Şükran Şahan ise, fenalaşınca sağlık görevlileri tarafından ambulansa götürüldü. 'Beni uyuşturuyorlar oğlum' diyerek gözyaşı döken anne Şükran Şahan, yakınları tarafından teskin edildi.

1.5 YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ

Baba Süleyman Şahan, anne Şükran Şahan ve yakınları, daha sonra evde kısa süreli yapılan görüşmenin ardından şehit oğulları Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın cenazesini teslim almak üzere askeri uçakla Ankara'ya götürüldü. Baba Süleyman Şahan evden ayrılırken yakınlarına dönerek 'Allahaısmarladık' dedi ve el salladı. 1.5 yıl önce Ankara'da öğretmenlik yapan Betül Şahan ile hayatını birleştiren şehit Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın İlke Ada isminde 6 aylık kızı olduğu öğrenildi.

VALİ, "BAŞIMIZ SAĞOLSUN"

Uşak Valisi Ahmet Okur, " Uşak'ta 30 yıl öğretmenlik yapan Süleyman ve Şükran Şahan çifti çocuklarımıza ve gençlerimizi hizmet etmişler. Cenabı hakta o hizmetlerini şahadetle neticelendirdi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve ailelerine sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Uşak Politika Güncel Haberler

title