Haberler

Ünlü Şairlerden Genç Şairlere Ödül

Güncelleme:

"İstanbul Liseler Arası Şiir Yazma Yarışması Ödül Töreni"nin 11.si Dünya Şiir Gününde AREL Koleji Spor ve Kültür Kompleksinde gerçekleşti.

21 Mart Dünya Şiir Günü'nü kutlamak, şiir zevkini yaşamak ve yaşatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen şiir yazma yarışması bu yıl "KAÇIŞ" temasıyla düzenlendi. İstanbul çapında farklı birçok bölgeden katılımcılarla giderek büyüyen yarışmanın değerlendirmesi ünlü jüri üyeleri Yazar Adnan BİNYAZAR, Şair-Yazar Aydın ÖZTÜRK, Yazar-Şair Nejdet NEYDİM, Şair Hüseyin HAYDAR, ve AREL Üniversitesi Dekanı Prof.Dr.Muhammet YELTEN, Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Atilla ŞENTÜRK tarafından yapıldı. Jüri üyeleri ödül töreninde yaptıkları konuşmalarda yazılan şiirlerden çok etkilendiklerini derecelendirmede zorlandıklarını ve bu eserleri yazan gençlerin gelecekte çok iyi yerlerde olacaklarını dile getirdiler.

Dereceye giren okullar törende açıklanarak ödülleri verildi. Dereceye giren öğrenciler şiirlerini okuyarak salondan büyük alkış aldılar. AREL öğrencilerinin ödül töreninden önce yaptıkları dans gösterisi ilgiyle izlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

istanbul 21 mart aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title