Haberler

Ünlü İsimler "Uyuşturucu Ticareti" Davasında Beraat Ettiler

Güncelleme:

Aralarında ünlü oyuncuların da bulunduğu "uyuşturucu ticareti" davasında karar açıklandı. Ünlü isimler beraat etti.

Ünlülerin uyuşturucu davasında mahkeme kararını verdi. 53 sanıklı davanın görüldüğü İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Şahin Irmak, Engin Günaydın, Sarp Apak 'uyuşturucu ticareti' suçundan beraat etti.

"UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN" BERAAT, KULLANMAKTAN 1 YIL HAPİS

Mahkeme ünlü isimleri 'uyuşturucu kullanmak' suçundan ise 1 yıl hapis cezasına çarptırdı. Hapis cezalarını hükmün açıklanmasının geri bırakılması kapsamında erteledi.

KOCAOĞLU VE İZZİ'YE BERAAT

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla yargılanan Rıza Kocaoğlu ve Vedi İzzi ile birlikte, sanıklar Fırat Dağtaş, Dilek Dağtaş ve Mehmet Fırat Alyamaç beraat etti.

CEZA ALAN SANIKLAR...

Ahmet Yılmaz uyuşturucu ticareti yapmaktan 5 yıl, Dilek Dağtaş, İbrahim Bayraktar, Ahmet Sağlam, Aydın Kardaş, Zeki Yalçın 6 yıl 3 ay, Özhan Binici, Nusret Aldemir, Abdurrezzak Şin 4 yıl 2 ay, Ahmet Çardak ve Mustafa Çardak 5 yıl 10 ay, Murat Yaşar, Şengül Yaşar, Cemil Zirek ve Gül Zirek de 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Operasyonun olacağını sızdırdığı iddiasıyla "Görevi kötüye kullanmaktan" yargılanan polis memuru Fatih A. hakkında da beraat kararı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kenan İmirzalıoğlu Ersin Korkut İstanbul Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (51)

PKKLİ:

ADALET SADECE FAKİRE GÜÇSÜZE ÇALIŞIYOR

24
3
yanıtYanıtla
ahmet:

ne güzel ülkemiz var ne davası olsa alayına beraat çıkıyor demekki hukukçular iyi yetiştiriliyor. bir gün müebbet veriyorlar ertesi gün serbest bırakıyorlar.

20
1
yanıtYanıtla
AK PARTİLİ KÜRD:

ADALET SADECE FAKİRE GÜÇSÜZE ÇALIŞIR OLDU. BU HAKİMLERE EL ATMAK LAZIM

16
0
yanıtYanıtla
durum:

Fakir olmaya gör, bu ülkede zengin olucan

12
0
yanıtYanıtla
EMEL:

Alın size adalet. Bu adaletten ne beklenirdi ki zaten

10
1
yanıtYanıtla
Vatandaş Kemal:

sanatçıların çoğunluğu uyuşturucu müptelası. O yüzden ne memleket sevdaları var nede din iman. Parayı bulunca hepsi azıyor.

9
2
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

hakimi paraya boğmuşlardır

8
3
yanıtYanıtla
DOĞRULAR:

hapse atın cezaları neyse çeksinler

8
2
yanıtYanıtla
rojda:

biz zaten böyle bir karar cikacagini biliyoduk yazik bu ülkeye neresinden tutarsan tut eline geli veryo akp bu ülkeyi sekülerlestirmistir o kadar baska hic bir faydasi yoktur

2
7
yanıtYanıtla
Sert Konuşur:

deniz seki ne olacak

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title