Haberler

Üniversite Öğrencileri Staj Kapsamında Fındık Topladı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü son sınıf öğrencileri, arazi uygulaması ve staj çalışması kapsamında uygulamalı olarak fındık hasadı yaptı.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü son sınıf öğrencileri, arazi uygulaması ve staj çalışması kapsamında uygulamalı olarak fındık hasadı yaptı. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, "Ziraat mühendisi olacak öğrencilerimizin sahada olmasını önemsiyoruz. Öğrencilerimizin milletin içinde tarım alanlarında olması bilgilerini uygulamaya yönelik geliştirmesini önemsiyoruz" dedi.

OMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü'nde öğrenim gören son sınıf öğrencileri uygulama ve staj kapsamında Atakum İlçesi'ndeki Kaya Güney Mahallesi'ndeki Ali Nihat Gökyiğit Araştırma İstasyonu'ndaki 5 dönümlük fındık bahçesinde fındık toplanmasıyla başladı. 30'a yakın öğrencilerin fındık hasadına OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Usta, 19 Mayıs Belediyesi Başkan vekili Ömer Atik de destek oldu.

DEKAN DEMİR: BİNALARIN İÇİNDE DEĞİL HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ

Üniversite ve binaların içerisinde değil halkın içinde olacaklarını söyleyen Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, "Amacımız, Ziraat Fakültesi öğrencilerinin sadece dersanelerde ve sınıflarda değil, arazide hangi şartlarda yetiştiklerini, yerel yönetimlerle ve halkımızla paylaşmak hem de inşallah bundan sonra Ziraat Fakültesi'nin milletin önüne çıkacak bir vizyona, bir misyona bir geleceğe sahip olması için neler yapacağımızı tartışmak ve yerinde görmek için buradayız. Ümit ediyorum ki bundan sonra hem fakültemiz yetiştireceği öğrencilerle toplumun önüne çıkıp hizmet vereceği hizmet anlayışıyla yeni bir vizyon oluşturacaktır. Bizler de bu görevde bulunduğumuz sürece inşallah öğrencilerimizle birlikte bu milletin önüne nasıl çıkabileceğini, nasıl yetiştirildiğini nasıl bir fakülte olabileceğinin gayret ve çabası içerisinde olacağız. Biz, üniversitenin ve binaların içerisinde değil halkın içerisinde olacağız. Öyle bir idare anlayışı sergileyeceğiz" dedi.

BAŞKAN TAŞÇI: CİDDİ İŞ BİRLİĞİ ÖNGÖRÜYORUZ

Üniversiteyle işbirliğini ciddi anlamda öngördüklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Şehrin yerel yöneticileri olarak, özellikle üniversite camiamızla ciddi anlamda iş birliği ön görüyoruz. Bu bağlamda üniversite yönetimimizle Samsun ilinin gelişmesi noktasında üniversitemizin katkı verecek ciddi anlamda yönleri olması bakımından üniversitemiz ilimizin en öncü kuruluşudur. Emeği geçen bütün hocalarımıza, buradaki öğrenci kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Nihat Gökyiğit Yusuf Demir Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title