Haberler

Uçakta E-mail'ini Açtı, Bin 200 Doları Yandı

Güncelleme:

Singapur'a gitmek için yola çıkan ve uçaktayken internete bağlanıp e-mail'ine bakan Jeremy Gutsche, 2 bin lirayı aşkın faturayla karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı.

Singapur'a gitmek için yola koyulan ve uçaktayken internete bağlanıp bir e-mail'ine bakan Jeremy Gutsche, 2 bin lirayı aşkın faturayla karşılaşınca şaşkına döndü.

İNTERNET HİZMETİ BİN 171 DOLAR

Londra'daki Heathrow Havalimanı'ndan, Singapur'a gitmek üzere Singapur Havayolları'nı kullanan Gutsche, yolculuk sonunda 1171 dolarlık fatura ile karşılaştı. Bu fatura Gutsche'nin uçaktayken yolculuk boyunca kullandığı WiFi hizmeti içindi.

"NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM"

Singapur Havayolları'na ait bir uçakla Singapur'a doğru hareket eden Gutsche, olayı şöyle anlattı: "Uçaktayken internete girip sadece bir e-postamı kontrol ettim. Bir PowerPoint dosyasıydı ve yaklaşık 4 MB'lık bir dosyaydı. 155 sayfadan oluşan bu dosyayı indirdikten sonra bunun bana maliyetinin en fazla 100 dolar olacağını düşünmüştüm; ancak 1171 dolarlık faturayla karşılaşınca ne yapacağımı şaşırdım."

Singapur Havayolları, 30 MB veriyi 28.99 dolara satmasına rağmen sadece 4 MB kullandığını iddia eden Gutsche'un çıkarılan faturaya itiraz edeceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Singapur Londra Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

vatandasMobil-ANDROID:

kesin turkcell

50
9
yanıtYanıtla
yetkilileri göreve cagiriyorum:

vodafon dolandirici bir sirkettir kullanmayin ne gariptirki türkiyede faliyetlerine devam ediyor sebeke otomatikmen türkcelle baglanacagina vodafona baglaniyor ve nekadar kontür varsa aninda yutuyor fransada falan olsa anlarimda türkiyede vodafon gibi yabanci sirketlerin nasil üstünlügü olabilir bu düpedüz dolandiricilik

20
1
yanıtYanıtla
sami bayrakMobil-ANDROID:

benim hattim faturalı avea idi. 3 ay önce ıraka gittim .uçaktan indim teli açtim .ama türkiyede havaalınındayken net açık kaldi ( ki faturamda internet kullanım hakkım var ) ırka indim hotele geçtim.teli hiç ama hiç kullanmadan sadece internet açık diye bana mesaj geldi : şu ana kadar 200 tl internet hizmeti kuşlandınız diye. yani türkiyedeki hatlar yabanci ülkelerden dahada kazık.herkezi hazır kart kullanmaya davet ediyorum.iki hattim vardi .ikisinin faturasi en az 750 tl geliyordu .hazır kartta geçtim en fazla toplam 250 tl ödüyorum. : not : her faturalıya 2 tl ekatra yazarlarsa ayda 8milyon tl kazanıyorlar .o yüzden milletin yalakası olmuşlar faturalıya geç diye.bilginize...

6
0
yanıtYanıtla
DaMobil-IOS:

"Internet insanin kanini sulun gibi emiyor" evet sende ona ragmen interneti kullaniyorsun.

3
1
yanıtYanıtla
Saçma habermobilWeb@haberler.com:

155 sayfalik pps sadece 4 mb mi Guldurmeyin adami.

3
0
yanıtYanıtla
nizam hocaMobil-ANDROID:

hayat değişir aveayla

3
0
yanıtYanıtla
ah be kardeşimMobil-ANDROID:

mail kaç paralık acaba :-)

1
0
yanıtYanıtla
Örümcek adamMobil-IOS:

Iyi olmuş ben geçen sene 3 karton parlamente bang kong ta 2500 tl ceza ödedim hiç reklamı olmadı

1
0
yanıtYanıtla
izmirlii:

inince baksan olmazmıydı illa bir çıkıntılık yapacaksın modern dünya ya!! telefona girmeden bir saniye durmamak lazım!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title