Haberler

Tuzla Belediye Başkanı: Zalimlerin hedefi sorun çıkartmak, biz birlik ve beraberliğimizi koruyacağız

Güncelleme:

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son dönemde Türkiye'yi derinden etkileyen şehit askerlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Yazıcı, Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmalarda şehit olan askerlere rahmet diledi ve birlik ve beraberliğin korunacağını vurguladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son dönemde Türkiye'yi derinden etkileyen şehit askerlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Yazıcı, "Zalimlerin en önemli hedeflerinden biri bizim coğrafyamızda sorun çıkartmak. Fakat biz birlik ve beraberliğimizi koruyacağız" dedi.

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmalarda 12 askerin şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Yazıcı, tüm şehitlere rahmet diledi ve "Dayanışmamız, yardımlaşmamız, birlikteliğimizi ilelebet götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

"DAYANIŞMAMIZI, YARDIMLAŞMAMIZI, BİRLİKTELİĞİMİZİ İLELEBET GÖTÜRECEĞİZ"

Yazıcı, "Bugün birlik ve beraberliğimizin teminatı olan bu milleti ve ülkeyi koruyan, korumaya çalışan Türk Güvenlik Kuvvetlerimiz var olsun diyor, bu yolda şehit olan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Biz, Alevi'si, Sünni'si, Kürdü, Türkü, sağcısı, solcusu yaşam tarzı ne olursa olsun bu ülkede yaşamak ve aynı gemide yaşayan insanlar olarak geleceğimizi birlikte oluşturmak zorundayız. Dünyadaki zulümleri yapan zalimlerin bu bölgedeki en önemli hedeflerinden bir tanesi bizim coğrafyamızda sorun çıkartmak. Bugün bölücü terör örgütünün yapmaya çalıştığı da böyle bir maşalıktan başka bir şey değil. Fakat biz birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Dayanışmamızı, yardımlaşmamızı, birlikteliğimizi ilelebet götüreceğiz. Bu bizim İslami ve insani görevimiz. Bunun için mücadele eden herkesten Allah razı olsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şadi Yazıcı Türkiye Tuzla Irak Terör Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
title