Haberler

Türkiye - Rusya Maçının Ardından

Türkiye - Rusya maçının ardından Ferhat Akbaş Amacımız Altın Madalya kazanmak Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'ndaki kadınlar voleybol müsabakasında Rusya'yı 3-1 yenerek yarı finale yükselen Türkiye'nin başantrenörü Ferhat Akbaş karşılaşmayı değerlendirdi.

Türkiye - Rusya maçının ardından

Ferhat Akbaş Amacımız Altın Madalya kazanmak

Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'ndaki kadınlar voleybol müsabakasında Rusya'yı 3-1 yenerek yarı finale yükselen Türkiye'nin başantrenörü Ferhat Akbaş karşılaşmayı değerlendirdi.

Zorlu bir maç olduğunu söyleyen Ferhat Akbaş, Öncelikle oyuncularıma sonsuz teşekkür ediyorum. Burada bu zorlu şartlarda 2 günde bir maç yaparak yarı finale yükselmeyi başardık. Oyuncularım çok fedakarca ve özverili çalışıyorlar değerlendirmesi yaptı.

Yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını da belirten Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ferhat Akbaş, Şu an yarı finaldeyiz, 3 tane madalya var ve birini kazanmak istiyoruz ama amacımız altın madalya kazanmak. Yarı final oynayacağımız için mutluyuz ifadelerini kullandı.

Kadın Voleybol takımının başarısı ile ilgili de konuşan Akbaş, Bir çok oyuncum ile uzun süredir çalışıyorum. Onlar beni biliyor, ben onları biliyorum. Önemli olan iki tarafın da pozitif olması. İki taraf da birbirine pozitif davranırsa bu şekilde iyi sonuçlar çıkar. Umarım bundan sonra da böyle devam eder şeklinde konuştu.

NERİMAN ÖZSOY RUSYA BİZİ ÇOK ZORLADI

Türkiye Kadın Voleybol Takımının başarılı oyuncusu Neriman Özsoy ise, 3-1 kazandıkları Rusya maçı sonrası yaptığı açıklamada, Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Bugün çok güzel bir takım oyunu sergiledik. Rusya çok önemli bir ekip. Blog sistemleri çok oturmuş bir takım. Takım olarak bizi çok zorladılar. Özellikle ben çok zorlandım. Ama dediğim gibi takım olarak çok başarılı bir iş çıkardık. Hedefimiz madalya kazanmak. İnşallah madalyanın rengini de biz belirleriz. Bundan sonraki rakibimiz bugün belli olacak, ona hazırlanmak için de bir günümüz var. Ona da en iyi şekilde hazırlanıp finale yükselmeyi hedefliyoruz ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Ferhat Akbaş Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title