Haberler

Tunceli'de Teröristler Kamyonet Yaktı

Tunceli'de baz istasyonunda çalışma yapan bir kamyonet, TKPML/TİKKO mensupları tarafından yakıldı.

Tunceli Merkez Altınyüzük köyü Kırmızıtepe mevkiinde bulunan baz istasyonunda çalışma yapan özel bir firmaya ait kamyonet, TKPML/TİKKO mensupları tarafından yakıldı. Araçta bulunan 5 kişiyi serbest bırakan örgüt mensupları, eylemin ardından dağlık alana kaçarak gözden kayboldu.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Tunceli Valiliği de yaşanan olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Valilik açıklamasında şunlar kaydedildi: "08.07.2014 günü saat 14.30 sıralarında Tunceli Merkez Altınyüzük köyü Kırmızıtepe mevkiinde bulunan baz istasyonunda çalışma yapan özel bir firma çalışanı 5 işçinin kullandığı kamyonet, TKPML/TİKKO mensupları tarafından yakılmış, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır."

Kaynak: AA / Güncel

Tunceli Merkez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (12)

ZAZA TÜRK:

tunceli çıbandır. TÜRK ve müslüman kanı enzekte edilmeli

11
14
yanıtYanıtla
necoo:

bu köpeklere hizmet götürmeyin bırak hiç biri telefon kullanmasın

13
12
yanıtYanıtla
ZAZA TÜRK:

bilemiyorum aleviler mi daha tehlikeli yoksa khurtçular mı yoksa her ikisi mi. dinsizi ve dincisi TÜRK vatanı söz konusu olunca kardeş oluyorlar

5
9
yanıtYanıtla
ZAZA TÜRK:

TÜRKLÜĞÜNÜ inkar eden korkak ve haramzede zazalar da benim düşmanımdır. ne mutlu TÜRKÜM diyene

4
9
yanıtYanıtla
Dersim Zaza Alevi ne mutlu KÜRDÜM diyen:

Dersime kurtlar giremez Aslanlar yurdudur..Kürdistanda ne isin vardi olacagi buydu....kendi düsen aglamaz...

4
4
yanıtYanıtla
DG:

söyledik size bunlar durmazz ne yaparsan yap hainliğe devam edicekler görsün hükmet şimdi şiddetle kınasınlar :)

3
3
yanıtYanıtla
işıd:

artık terör örgütlerine karşı misket varil atom nükleer bijolojik silah ne varsa kullanmalıyız yerin dibine sokup çıkartmamalıyız.

3
3
yanıtYanıtla
ENGİN ÇAKIR:

YAKIN YIKIN NASIL OLSA DEVLET BİŞEY YAPMIYOR ASKERİE KAPADILAR KIŞLALARA MEYDAN SİZİNDİR 21 GÜN YOL KAPADILAR BİR TANE GÖZ ALTI YAKALANAN YOK UTANÇ VERİCİ İSARİL ÜÇ GENÇ ÖLDÜ DİYE GAZZEYİ YAKIYOR O KANDİLDEN BİR GÜNDE24 ASKERİ GELİP ÖLDÜRDÜLER HALEN CANLI YAYIN YAPIYORLAR UTANÇ VERİCİ BİR DEVLET VAR BAŞIMIZDA

1
2
yanıtYanıtla
Riya:

Tikko kime hizmet ediyor?Neden bu örgüt halk düşmanlığı yapar ve kimlerin maşası..?Sahiden bu kendine tikko diyen gurubun amacı ne? En gereksiz saçma boş bir gurup..Peki baz istasyonuna giden bir aracı yaktınız?Neye yaradı?Devrim yaptınız..Bıravo size çocuklar..Ama ne eylem?Kim bilir ne kadar sevinmişsiniz.? Ana biz araba yaktık diye içiyorsunuzdur..Bıravo tikkocu devrimciler..Sevinin ve avunun ..Bilinki herkes sizinle dalga geçiyor..Çocuklar bile '' devrimci abilerimiz araba yakmış helal olsun ya nasıl yaktılar''..Doğrusu etrafı güldürtmeden bırakın bu işi..Sizin neyinize devrimcilik..Çok işsizseniz su satın simit satın,ama bu araba yakma işini bırakın..Ya bir de bu eylemi başka yerde yapın,tabi cesaretiniz varsa..Nesli tükenen kelaynak kuşları var ya onlar gibisiniz..Tükendiniz ve bittiniz..Öyle gaflet içindesiniz ki kendinizden haberiniz yok.Size kim inanır,sizi kim dinler..?Doğrusu acınacak durumdasınız..

1
2
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ DERSİMLİ:

BENDE ARABAYA ÜÇ HİLAL YAPIP ORAYA GİDECEM YAKSINLARDA KASKODAN PARASINI ALIYIM ŞÖYLE DAHA LÜKS BİŞEY ALIYIM. 40 YILIN BAŞINDA BİR İŞE YARAYIN.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title