Haberler

TÜMSİAD'dan Birlik Ve Beraberlik Örneği

Güncelleme:

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi üyeleri, Menzil Et Tanzim Şarküteri açılışında bir araya geldiler.

TÜMSİAD Bursa Şubesi üyesi Ömer Arıtürk ve Adem Taşa tarafından kurulan Menzil Et Tanzim Şarküteri açılışına Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Ekonominin sıkıntılı olduğu bu dönemde başarılı iş adamlarının yeni iş yerleri açmasının topluma pozitif anlamda katkı sağladığını belirten TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, bu tür girişimcilerin TÜMSİAD ailesinde yer almasından dolayı gurur duyduklarını söyledi. Arslan, "Doğrudan insan sağlığını ilgilendiren et ve et ürünleriyle, gıda sektöründe yerini alan Menzil Et'e ve de kıymetli kurucularına açılışın hayırlı olmasını diliyorum. Et ve et ürünleri üzerinde çeşitli spekülasyonların olduğu bilinmektedir. Sektörde güvenilir doğru insanların yer alması bu açıdan çok önemlidir. TÜMSİAD ailemizin üyesi olan kardeşimize bizlerin güveni ve inancı tamdır" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni de, gıda sektöründe faaliyet gösterenleri gönülden kutladıklarını, iş dünyası olarak bu tür girişimleri de desteklediklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Arslan Hasan Çepni Emin Ay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title