Haberler

TP-Link Router ile Hd Video-TV İzleme Keyfi

Güncelleme:

TP-LINK, yeni kablosuz N750 Dual Band TL-WDR4300 ile 2.4 ve 5 GHz bandlarında toplam 750 Mbps'ye ulaşan bağlantı hızı olanağı sunuyor.

Kablolu bağlantı hızını 1000 Mbps'a çıkaran Gigabit Portlara da sahip olan cihaz ile HD kalitesinde video-Tv izlemek, bir ev veya ofiste ağ üzerinden yapılan tüm işlemleri çok yüksek hızda gerçekleştirmek mümkün oluyor.

TP-LINK tarafından geliştirilen TL-WDR4300 router ev veya ofis kullanıcılarının bir ağdan bekledikleri tüm beklentilere yanıt veriyor.

Dual band özelliğine sahip olan router, aynı anda birden fazla kişinin ağ üzerinden çok sayıda işi gerçekleştirmesini sağlayacak 5GHz bandında 450 Mbps ve aynı zamanda 2,4 GHz bandında 300 Mbps'a kadar kablosuz bağlantı imkanı sunuyor. TL-WDR4300 ile bir yandan HD kalitesinde video izlerken, diğer yandan yüklü dosyaları indirmek, oyun oynamak, receiver aracılığıyla HD televizyon izlemek, elektronik fotoğraf albümünü karıştırmak, yazıcıdan baskı almak,müzik dinlemek, kısaca bir ev veya ofiste ağ üzerinden yapılacak bütün işleri hayata geçirmek mümkün oluyor. Cihaz 750 Mbps'ye varan kablosuz dual band bağlantı hızı ile Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip bulunuyor. Cihazda bulunan Gigabit Ethernet portları da kablolu ağın gücünü ve yeteneklerini arttırıyor.

USB 2.0 Girişleri: TL-WDR4300'ün çok fonksiyonlu USB 2.0 bağlantı noktaları "USB yazıcılarını ağ yazıcısı haline getirerek, ağdaki tüm cihazların kullanımına açıyor. Ayrıca USB portuna bağlayabileceğiniz harici USB diskinizi bir ağ depolama noktasına çevirdiği gibi, ftp dosya sunucu özelliği ile ağınızdaki ve hatta internet üzerinden dışardaki tüm kullanıcılara diske erişim imkanı sunuyor. Bağlanan disk üzerindeki ses, video veya fotoğraf dosyalarınızı da medya sunucusu özelliği ile ağdaki diğer cihazlara kolaylıkla iletiyor.

Gigabit Portlar: Cihazın üzerinde bulunan bir adet Gigabit WAN ve dört adet Gigabit Ethernet portuna sahip olan TL-WDR4300 çok yüksek hızda kablolu ağ destekleme özelliğine sahip bulunuyor.

Tam Performans: TL-WDR4300 IP QoS trafik öncelendirme, band genişliği kontrolü gibi özellikleriyle yüksek bant genişliğinde rakipsiz performans sunuyor.

Kolay Güvenlik: Güvenlik sistemi WPS düğmesini kullanarak kolayca kuruluyor. Şifre hatırlama sorunu olmadığından güvenlik en kısa sürede ve etkin olarak sağlanıyor.

Güçlü Data İşleme: Dahili Gigabit Ethernet portu ve eş zamanlı 750 Mbps'a ulaşan kablosuz bağlantı ile yerel ağda daha güçlü data işleme imkanı sunarken, kullanıcıların ağ performansından tam kapasite yararlanmalarını sağlayan WAN'dan LAN'a aktarım (throughput) 800 Mbps'ye kadar çıkabiliyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'de satılan her iki ağ ürününden birisinin TP-LINK markasını taşıdığını belirten TP-LINK Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, 2012 yılının ilk 6 ayında da TP-LINK'in Türkiye pazarında lider konumunu güçlendirerek devam ettirdiğini söyledi. Dinçer şöyle devam etti:

"Bugünün şartlarında ev ve ofislerde ana terminal ağ cihazları oluyor. Yakın geçmişte farklı sistemler üzerinden gerçekleştirilen işlemler artık routerlar üzerinden yapılıyor.

TP-LINK'te bu ihtiyaca uygun routerlar yaratıyor. HD kalitesinde video seyretmek, görselli yüklü dosyaları çabucak indirmek, farklı frekanslarda birden fazla ağ alanı yaratmak, ağ dışı disk ve belleklerle veri paylaşımı yapabilmek amacıyla TP-LINK TL-WDR4300'ü geliştirdi.

TL-WDR4300 'ün bazı özellikleri:

Eşzamanlı 2.4GHz 300Mbps ve 5GHz 450Mbps kablosuz bağlantı özelliği

Yüksek hızda kablolu transfer imkanı için maksimum Gigabit portları

Internet üzerinde kolayca dosya paylaşmayı sağlayan 2*USB 2.0 portu

WPS düğmesi sayesinde kolay kablosuz şifreleme

IP-tabanlı bant genişliği kontrolü ile her bilgisayar için ayrı ayrı bant genişliği atama / sınırlama imkanı

Ayrılabilir dış antenler

Dahili medya sunucusu sayesinde Windows Media Player, PS3 or X-BOX 360 ille müzik, video ve fotoğraf paylaşımı

Erişim Kontrol özelliği ile aileler veya yöneticilere çocuklar ve çalışanlar için sınırlı erişim alanı oluşturabilme özelliği.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Dinçer Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title