Haberler

Tourexpı Destinasyon Yönetimi Ödülleri Açıklandı

Türkçe'nin yanı sıra, İngilizce, Almanca, Rusça ve İspanyolca dillerinde yayın yapan www.touexpi.com'un çeşitli üklerdeki 42 bin 114 okuyucusunun oylarıyla belirlenen '3.Tourexpi Destinasyon Ödülleri' açıklandı.

Türkçe'nin yanı sıra, İngilizce, Almanca, Rusça ve İspanyolca dillerinde yayın yapan www.touexpi.com'un çeşitli üklerdeki 42 bin 114 okuyucusunun oylarıyla belirlenen '3. Tourexpi Destinasyon Ödülleri' açıklandı.

Turizm sektörüne yönelik 8 yıldan bu yana yayın yapan Tourexpi'nin düzenlediği ankette, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa'nın termal ve kaplıca potansiyelini dünyanın önde gelen turizm yatırımcılarına tanıtması ve kongre turizmine yönelik çalışmaları dolayısıyla 'Yılın En İyi Turizm Valisi' seçildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, Erciyes Dağı'nda büyük bir yatırımla uluslararası standartlarda kayak turizm merkezi yapılmasına öncülük etmesi ve Erciyes Dağı olduğu kadar, Kayseri turizminin de marka bir destinasyon olması için sağladığı katkılar nedeniyle, 'Yılın En İyi Turizm Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Tourexpi okurları, 'Yılın En İyi Turizm Acentesi Ödülü'nü Didim'deki Rafinesse Travel'e, 'Yılın En İyi Otel Sahibi' ödülünü Güral Afyon Otel'in sahibi Hediye Güral'a, 'Yılın En İyi Turizm Projesi' ödülünü

Side Belediye Başkanlığı'nın 'Koruma Amaçlı Sit Alanı Revizyon İmar Planı'na, 'Yılın En İyi Otel Müdürü' ödülünü, Colossae Termal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan'a, 'Yılın En iyi Turizm Kurumu' ödülünü de Turgut Gür'ün başkanlığını yürüttüğü Turizm Yatırımcıları Derneği'ne değer gördü.

TUYED'E ÖZEL ÖDÜL

Türkiye turizm sektörünün faaliyetlerini kamuoyuna doğru yansıması için yapılan stratejik çalışmalar ve araştırmalara imzalar atan, hiçbir kurumsal destek almadan, sadece üyelerinin özverili çalışmalarıyla Türk turizm ürünlerinin ve faaliyetlerinin yurtiçi ve yurtdışında daha sağlıklı yansımasının sağlayan, özellikle yurtiçi ve yurtdışından turizm sektörü için bilgi ve kaynak arayan yerli ve yabancı medya mensuplarına destek vererek ve bilgi kirliliğinin önüne geçerek, Türk turizm imajının olumlu ve gerçekçi gelişmesinde büyük rol oynayan Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği'ne de (TUYED) 'Özel Ödül' verildi.

Ödüller, daha sonra belirlenecek bir tarihte sahiplerine takdim edilecek. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahabettin Harput Kayseri Termal Politika Güncel Haberler

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title