Haberler

'Torbacı'nın Evi Cephanelik Gibi

Güncelleme:

Adana'da şafak vakti bin 500 polisle yapılan uyuşturucu operasyonunda torbacının evinden 4 pompalı tüfek ve 2 tabanca çıktı.

Adana'da şafak vakti bin 500 polisle yapılan uyuşturucu operasyonunda bir torbacının evinden 4 pompalı tüfek ve 2 tabanca çıkması polisi bile şaşkına çevirdi.

TORBACI OPERASYONU

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü, merkez Yüreğir ilçesinde Anadolu, 19 Mayıs, Yeşilbağlar, Yunus Emre, Koza, Mahalleri'nde "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerinin faaliyet gösterdiğini belirledi.

BİN 500 POLİSLE ŞAFAK BASKINI

Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle mahallelere şafak vakti operasyon yapılmasına karar verildi. Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in bizzat yönettiği operasyon sabah saat 05.15'te başladı. Aralarında özel harekat, çevik kuvvet, asayiş, narkotik, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin de bulunduğu bin 500 polisle helikopter destekli operasyon başlatıldı.

EV DEĞİL CEPHANELİK!

Eş zamanlı olarak 29 ayrı adrese düzenlenen baskınlarda özel harekat polisleri kritik noktalara uzun namlulu silahlarla girdi. Polisin hedefinde uyuşturucu satıldığı ihbar edilen kahvehane de vardı. Polis burada çaydanlığın içinde bile uyuşturucu aradı. Operasyona narkotiğin eğitimli köpekleri de katıldı. Operasyonda sadece bir evde 4 pompalı tüfek ve 2 tabanca bulunması polisleri bile şaşırttı. Aynı evde 200 rulo esrar ele geçirildi.

ÇATILARA YERLEŞEN ÇEVİK BİR HAFTA MAHALLEDE KALACAK

Yapılan operasyonlarda 20 kilo esrar, 8 pompalı tüfek, 4 tabanca ele geçirilirken; 20'den fazla kişi gözaltına alındı. Polis operasyondan sonra binaların çatılarına özel harekat ve çevik kuvvet polisi yerleştirdi. Polisin mahallede bir hafta kalacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü 19 Mayıs Yüreğir Koza Politika Güncel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

Bakmadan Geçme

Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Ekşi Elmalar filmi konusu nedir? Ekşi Elmalar oyuncuları ve Ekşi Elmalar özeti! Ekşi Elmalar ne zaman, nerede çekildi? #129300 #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek?
İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

500

Yorumlar (1)

murat:

Adana da nokta atışları yapıyorlar, Tebrikler. Lakin geç kalınmış bir operasyon. Bir yakınımı eroin yüzünden kaybetmek üzereyim. Devlete konu hakkında okadar yardım talebimiz olmasına rağmen halen bir çözüm bulamadık. Allah düşmanımı bile bu madde ile tanıştırmasın.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title