Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi, ilaçlama çalışmalarına larva ve kışlak mücadelesi ile devam etti.

Süleymanpaşa Belediyesi, ilaçlama çalışmalarına larva ve kışlak mücadelesi ile devam etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dereler, sazlıklar, durgun su birikintileri, havuzlar, inşaat altlarında biriken sular ve kanallar ile larva üremesi muhtelif yerlerde de ilaçlama çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilaçlamalarını sürdüreceğini bildirildi.

5 Nisan Avukatlar Günü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Albayrak mesajında, avukatların, adaletin sağlanmasında etkin ve önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Albayrak ayrıca şunları kaydetti :

"Hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar ile demokrasinin korunmasına ve gelişmesine katkı sağlayan adaletin savunucuları, bağımsız yargının en büyük güvenceleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutluyor, savunmanın temsilcilerine çalışmalarında başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

ORİGAMODA sergisi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Teknolojileri bölümü öğrencilerinin kağıt katlama yöntemi ile yaptıkları kıyafetler "ORİGAMODA" adı altında sergilendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Nazan Özcan rehberliğinde ve Giyim Teknolojileri Bölümü 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışına çok sayıda sanatsever katıldı.

Nazan Özcan, kağıt katlama sanatı ORİGAMODA ile kumaş ve bez haricinde de bazı materyaller kullanarak ürünler tasarlanabileceğini vurgulamak için bu sergiyi düzenlediklerini kaydetti.

"Sende Yoksa Bende Var"

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri tarafından "Sende Yoksa Bende Var" isimli sosyal sorumluluk projesi büyük ilgi topluyor.

Üniversiteden yapılan yazılı açılamaya göre, Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencilerinden Şule Ayduğan, Melisa Demir, Şeyma Doğan ve Aslı Temizel'in projeyi yürüttüğü bildirildi.

Proje ile öğrencilerin çevredeki her yaştan ihtiyaç sahibi insanları belirleyerek yardımda bulunmayı ve bunu gerçekleştirirken yardım edilen insanların mutlu olmasını sağlamayı amaçladığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Avukatlar Günü Süleymanpaşa Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title