Haberler

Talat Bulut, Kendisini Taciz Etmekle Suçlayan Genç Kıza Dava Açtı

Güncelleme:

Yasak Elma dizisinde rol alan Talat Bulut, kendisini taciz ettiği iddiasında bulunan set çalışanının şikayetine takipsizlik kararı verilmesinin ardından, 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Yasak Elma dizi setinde kostüm asistanı olarak çalışan Özge Ş., 6 Haziran'da Talat Bulut'un kendisine cinsel saldırı ve tacizde bulunduğu iddiasıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Talat Bulut'tan Bin TL'lik Dava!

TAKİPSİZLİK KARARINI KESİNLEŞTİRDİ

Yürütülen soruşturmanın sonucunda 2 Ağustos'ta savcılık tarafından dosyaya takipsizlik kararı verildi. Özge Ş. avukatı aracılığıyla Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği'ne giderek takipsizlik kararına itiraz etti. Ancak mahkeme talebi reddederek takipsizlik kararını kesinleştirdi.

Talat Bulut'tan Bin TL'lik Dava!

KİMLERE DAVA AÇTI?

Talat Bulut'un soruşturma devam ederken kendisi hakkında yorum yapan Nagehan Alçı, Müge Dağıstanlı, Gülşen Yüksel Şalt, Cengiz Semercioğlu hakkında Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemeleri'ne 100'er bin liralık tazminat davası açtı. Ayrıca Bircan İpek Bali hakkında Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi'ne, Şevval Sam ve Ece Erken hakkında da İstanbul Hukuk Mahkemeleri'ne 100'er bin liralık tazminat davası açtı. Ek olarak Beyaz TV'yi RTÜK'e şikayet ederken Ankara Sulh Ceza Mahkemesi'ne tekzip davası açtı. Bakırköy Aile Mahkemesi'nden Ece Erken ve Bircan İpek Bali'ye uzaklaştırma kararı aldıran Bulut, programın yapımcısı Bilal Özbilge ve Beyaz TV'nin Genel Yayın Yönetmeni hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na iki suç duyurusunda bulundu.

Talat Bulut'tan Bin TL'lik Dava!

NE OLMUŞTU?

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'u 19 yaşındaki kostüm asistanı kendisini taciz ettiği iddiasıyla şikayet etmişti. Savcılık iddia ile ilgili yeterli delil bulunamadığı için takipsizlik kararı vermişti. 'Söylemezsem Olmaz' isimli programın ihbar hattına gelen mesajda bir kadın, kardeşinin Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Talat Bulut Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Uğur:

Nesnel delil olmadan atıp tutan, yargısız infaz edenlere güzel bir ders olsun

27
3
yanıtYanıtla
suna:

arkadaş bu işin nasıl delili olur. . .

yanıt4
yanıt0
mine:

Simdiye Kadar o Kadar cok yesilcam filmleri izledimki Cüneyt arkin, Ediz hun, Tarik akan, kadir inanir, Kartal tibet, tanju gürsu v. s. . vs. . Hic biri hakkinta basinda olumsuz taciz olaylari okumadim, duymadim görmedim. Beyefendi bir insana kimse durduk yere taciz ediyor demez. Herkes yalan söylüyor, herkes iftirami atiyor?

5
13
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Acaba rüsvet vererekmi bu karari aldirtti. Yoksa ikiside anlasip reklam mi yapiyorlar. Adamin tipine bak cay demle. Erol Tas gitti yeri dolduruldu.

4
13
yanıtYanıtla
Ferhat:

senin o erol taş dediğin adam şeker gibi bir adamdı . Sen sadece film izleyip araştırmadığın için böyle kütük gibi yorum yapıyorsun

yanıt11
yanıt0
malumkız:

adamın kendine güveni sonsuz ki her yere şikayet etmiş iftirada olabilir

14
3
yanıtYanıtla
ispat?:

taciz dediğin büyük ihtimal gizli kapaklı yalnız bir odada olur. ve tacize maruz kalanda eğer sperm vb. gibi bir iz ya da gizli kamera kaydı gibi delil yoksa zavallı mağdur nasıl ispat edecek tacize maruz kaldığını. bizim çocuğun sınıfında öğretmen ilkokul 1. sınıf cocuğunu sınıfın içinde dövdü bu sene, şikayet edildi herkesin içinde dövmesine rağmen inkar etti ve aklandı. soruşturmayı yapanlar olayın gerçekleştiğine dair delil bulamamış. ee gizli kapaklı taciz nasıl ispatlanacak öyleyse

7
5
yanıtYanıtla
Huseyin:

Tamam ama İsanın aklına hemen şu soru geliyor. Adam iftiraya uğradıysa ne olacak. Yani her tecavüze uğradım diyenin sözüne inanilip ta karşı taraf a ceza ki bu cezalar basit cezalar da değildir verilseydi bu haksız yere ceza alana zulüm olmaz mıydı. O zaman demek ki bir suçlamada bulunuyorsanız bu suçu ispatlamak zorundasınız.

yanıt1
yanıt0
Madalyon:

Haklı olabilirsin ama birde öteki türlü düşün aynı yerde çalışan insanlar doğal olarak an oluyor bir ortamda yalnız kalabiliyorlar. Kız patronuna veya herhangi bir erkek iş arkadaşına kızdı. O kişinin yanından ağlamaklı ayrılıp gelir etrafındakilere tacize uğradığını söyler. Hadi bakalım ona ne diyeceksin? Bu yüzden idiaa sahibi ispatlamakla mükellef! Diyelim ki hiç beklemediği anda tacize uğradı ayrılır oradan ve ikinci bir anı kollar ses çıkarmadığı için şahıs cesaret bulup bir daha taciz edecektir. Kız ona o fırsatı verir ama bu sefer tedbirli olur.tanık veyahutta gizli kamera gibi. Sonra dilediğine git şikayet et. Nasıl?

yanıt2
yanıt0
dost:

yaşatma talat abi bunları

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title