Haberler

Takla Atan Otomobilde Anne Baba Kurtuldu, 5 Aylık Çocukları Ağır Yaralandı

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nin Dokurcun Beldesi'nde yoldan çıkarak tarlaya uçan otomobilde araç sürücüsünün 5 aylık bebeği ağır yaralandı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nin Dokurcun Beldesi'nde yoldan çıkarak tarlaya uçan otomobilde araç sürücüsünün 5 aylık bebeği ağır yaralandı. Kendisi ve eşi ise hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Alınan bilgilere göre Dokurcun Beldesi Mansurlar mevkiinde Eyüp Ahıskalıoğlu idaresindeki 34 VV 8920 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak tarlaya uçtu. Birkaç takla atan otomobilde sürücü Eyüp Ahıskalıoğlu ve eşi Ayşe Ahıskalıoğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza sırasında annesinin kucağında olan ve kazanın şiddetiyle yola fırlayan 5 aylık Esma Zeynep Ahıskalıoğlu ağır yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan 5 aylık Esma Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dokurcun Sakarya Akyazı Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title