Haberler

Bülent Uygun: Alnımızın akıyla taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedefinin taraftarları mutlu etmek olduğunu belirtti. Uygun, ligdeki güçlü takımlardan biriyle oynayacaklarını ve alacakları sonuçla taraftarları gururlandırmak istediklerini söyledi.

Bülent Uygun : Alnımızın akıyla taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz

VIDEO YOK

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray maçı ile ilgili, "Şu anda ligi iki takım forse ediyor. Bunların arasındaki hücumsal ve topa hükmetme anlamında en iyi takımlardan birine karşı oynayacağız.Yiğidomuza yakışır şekilde alnımızın akıyla taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Süper Lig'de erteleme maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından dar alan pas çalışması yapan takım dayanıklılık çalışmaları ve taktik ile idmanı tamamladı. Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri antrenmanı ziyaret ederek, Galatasaray maçı öncesi başarı diledi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bülent Uygun, 11 Ocak'ta oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili, "Taraftarların kalan kombineleri alıp stadyumdaki yerlerini almalarını istiyoruz. Şu anda ligi iki takım forse ediyor. Bunların arasındaki hücumsal ve topa hükmetme anlamında en iyi takımlardan birine karşı oynayacağız. Eksiklerimiz var ama ne olursa olsun biz Sivasspor olarak sahadaki duruşumuz, oyun anlayışımız ve felsefemiz kazanma adına vereceğimiz mücadelede yerimizi alacağız. Yiğidomuza yakışır şekilde alnımızın akıyla taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Uygun Galatasaray Sivasspor Teknik Direktör Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

title