Haberler

Spider-Man severlere müjde: beyaz perdeye geri geliyor!

Güncelleme:

Spider-Man: No Way Home, geçtiğimiz Aralık ayında vizyona girdi. Oldukça beğenilen yapım için hayranlarını sevindiren haber geldi

Aralık ayında vizyona giren Spider-Man: No Way Home, izleyiciler ve eleştirmenler tarafından tam not almıştı. Tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasında yer alan film, ABD gişe hasılatında Avatar'ı geride bırakmayı başarmıştı. Spider-Man serisine yeni bir soluk getiren film için hayranlarını sevindiren haber geldi.

Spider-Man: No Way Home, The More Fun Stuff Version 2 Eylül'de geliyor

Aralık ayında vizyona giren ve sinema tutkunların beğenisini kazanmayı başaran Spider-Man: No Way Home, geçen sürede kırdığı rekorlar ile de dikkat çekmişti. Öyle ki film, Sony'nin Amerika Birleşik Devletleri'nde tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi unvanına erişmişti.

Marvel hayranları buraya: Groot dizisi için tarih verildi

Film, hayranlarını sevindirecek bir haberle tekrar gündeme geldi. Spider-Man: No Way Home Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Spider-Man serisi, farklı bir versiyonu ile geliyor. Spider-Man: No Way Home, The More Fun Stuff Version olarak isimlendirilen yapımın 2 Eylül'de sinemalarda olacağı açıklandı.

Twitter hesabından yapılan açıklama videosunda Tom Holland, Andrew Garfield ve Tobey Maguire yer aldı. Filmin nasıl bir içeriğe sahip olacağı henüz bilinmiyor. Ancak yapılan açıklama, filmde seriyi biraz da eğlenceli kısmıyla ele alındığı yönünde işaretler veriyor.

No Way Home, CinemaScore'da A Plus alan birkaç MCU (Marvel Sinematik Evreni) filmi arasında yer almayı başardı. Ayrıca Rotten Tomatoes'da yüzde 93 ile başarısını perçinledi. Birçok eleştirmen, No Way Home'un Black Panther filminden sonra en iyi film kategorisinde aday olabileceğini belirtti. Ancak, film yalnızda en iyi görsel efekt dalında tek bir adaylık elde etti.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Aralık Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title