Haberler

Sorgun: "Kuklayı Kimin Oynattığına Bakmak Lazım"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun'un gelişi ve konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun: "Bugün bu hadiselerin temelinde Türkiye'nin budanması, önüne engellerin çıkarılması yatıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun'un gelişi ve konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:

"Bugün bu hadiselerin temelinde Türkiye'nin budanması, önüne engellerin çıkarılması yatıyor. Böyle engelleri çıkaranların, bu terör hadiselerini yapanların kim oldukları önemli değil. Bunun adı PKK olabilir, DAEŞ olabilir, başka şey olabilir. Kuklayı kimin oynattığına bakmak lazım. Kuklayı oynatanlar aynı kişiler"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "Bugün bu hadiselerin temelinde Türkiye'nin budanması, önüne engellerin çıkarılması yatıyor. Böyle engelleri çıkaranların, bu terör hadiselerini yapanların kim oldukları önemli değil. Bunun adı PKK olabilir, DAEŞ olabilir, başka şey olabilir. Kuklayı kimin oynattığına bakmak lazım. Kuklayı oynatanlar aynı kişiler." dedi.

Sorgun, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın bir düğün salonunda düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmaya vesile olduğunu ifade ederek, Allah'tan bu milletin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermemesini diledi.

Eski İngiliz Başbakanı Winston Churchill'in biz sözünü paylaşan Sorgun, şunları söyledi:

"İngiliz Başbakanı Churchill'in bundan 100 sene önce söylediği söz şu. 'Türkiye solarsa sulayın, büyürse budayın.' Bugün bu hadiselerin temelinde Türkiye'nin budanması, önüne engellerin çıkarılması yatıyor. Böyle engelleri çıkaranların, bu terör hadiselerini yapanların kim oldukları önemli değil. Bunun adı PKK olabilir, DAEŞ olabilir, başka şey olabilir. Kuklayı kimin oynattığına bakmak lazım. Kuklayı oynatanlar aynı kişiler. Şu anda terörü yapanın kim olduğu önemli değil, yaptıranın kim olduğu daha önemli. Onlar aynı kanal. Bazen büyük akıl, bazen üst akıl diyorlar. Ben üst akıl demiyorum, şeytani akıl diyorum. Şeytani akıl onları kullanıyor."

DAEŞ'in arkasında da şeytani bir aklın olduğunu belirten Sorgun, şöyle devam etti:

"Bilin ki bunun arkasında şeytani akıl var. PKK ve YPG'nin arkasındaki şeytani akıl kimse, bunların arkasındaki şeytani akıl da aynıdır. Dikkat etin Amerika'ya, İsrail'e ilişmiyorlar. Bazı kendini bilmezler eleştiriyor. Birgün önce İstanbul'da havalimanında bomba patladı, ertesi gün Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız birlikte köprü açılışı yapıyorlar. Efendim, olur muymuş öyle şey. Esas, zaten terörün amacı bizim moralimizi bozmak, ufkumuzu karartmak, ümidimizi kırmak. Tam tersi o gün meclis, çalışmalarına devam kararı aldı. Niye? Terör zaten bitkinlik, bezginlik, bıkkınlık ve ümit kırmak istiyor. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir taraftan elbette şehitlerimiz var. Üzülmemek mümkün değil."

Bu milletin, cumhurbaşkanının, başbakanın ve o ekibin Allah'tan başkasının önünde diz çökmediğini vurgulayan Sorgun, "Bu, dün böyle olmuştur, bugün de böyle olmuştur. Biz ancak Allah'ın önünde rükuya varırız, secde ederiz, Allah'ın önünde diz çökeriz. Başka hiç kimse bize diz çöktüremez. Yeter ki sizin dua ve destekleriniz arkamızda olsun. Yeter ki Allah'a dayanalım." şeklinde konuştu.

İftar programına, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya, Mikail Arslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Sorgun AK Parti Kırşehir Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title