Haberler

Son Dakika | KIRKLARELİ Pınarhisar'da sel yolları kapattı

Güncelleme:

Son dakika güncel haberi... Pınarhisar'da sel yolları kapattıKIRKLARELİ'nin Pınarhisar ilçesinde şiddetli yağış ve Istranca Dağları'ndan gelen sel, ilçe merkezinde su baskınlarına neden olurken, araçlarında mahsur kalanlar oldu.

Pınarhisar'da sel yolları kapattı

KIRKLARELİ'nin Pınarhisar ilçesinde şiddetli yağış ve Istranca Dağları'ndan gelen sel, ilçe merkezinde su baskınlarına neden olurken, araçlarında mahsur kalanlar oldu. Sel suları nedeniyle Pınarhisar- Vize karayolu ulaşıma kapandı.

Pınarhisar'da öğleden sonra aniden bastıran şiddetli yağış ve Istranca Dağları'ndan gelen sel suları ilçe merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. İlçenin bir çok cadde ve sokakları sularla kaplanırken, bazı ev ve işlerlerini de su bastı. Caddelerdeki sel nedeniyle, bazı araçlar mahsur kaldı. Pınarhisar ilçesi girişinde araç içinde kalan 4 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı. Araçları su içinde kalan sürücüler ise araçlarını bırakıp, bölgeden ayrıldı. Sel suları bazı istinat duvarlarının da yıkılmasına neden oldu.

Sel suları nedeniyle Pınarhisar-Vize karayolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Belediye ekipleri, su tahliye çalışmalarının sürdürürken, esnaf ve vatandaşlar da ev ve işyerlerindeki suları boşaltmak için çaba harcadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınarhisar Vize Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title