Haberler

Sokak Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Tahrip olmuş ve yenilenmesi gereken caddeler asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın yerinde takip ettiği çalışmalar vatandaşlara engel teşkil etmeden devam ettiriliyor.

Portakallık Mahallesi Doğan Sokak'ta 250 metrelik kısımda asfaltlama çalışması yapılıyor. İhtiyaca cevap vermeyen yolların yenilenmesinden dolayı çevrede yaşayan vatandaşlar adına mahalle muhtarı Başkan Kasap'a teşekkürlerini sundu.

DERELERİN İSLAHI ÇALIŞMALARI

Portakallık ve Gülbahar Mahallelerindeki incelemelerinin ardından Müftü Mahallesi'ne geçen Başkan Kasap, dere ıslah çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Müftü Mahallesi deresinde yapılacak olan ıslah çalışmalarını inceleyen Başkan Kasap, sürdürülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Rize Belediyesi'nin girişimleri ile Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Rize şehir merkezinden geçen Kale, Paşakuyu, Dalyan, Değirmendere, Hamamderesi ve Müftü Mahallesi olmak üzere toplam 6 dere ıslah edilmesi planlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reşat Kasap Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title