Haberler

Sivas Olaylarının 23. Yılı - Eskişehir

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan grup Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Kamer Ali Durur'nun konuşması Yaşanan gerginlik Eskişehir'de bir grup, yürüyüş düzenledi Sivas olaylarının 23. yılı nedeniyle çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan bir grup, Eskişehir'de yürüyüş düzenledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan grup

Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Kamer Ali Durur'nun konuşması

Yaşanan gerginlik

Eskişehir'de bir grup, yürüyüş düzenledi

Sivas olaylarının 23. yılı nedeniyle çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan bir grup, Eskişehir'de yürüyüş düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri Platformu üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Adalar mevkisi Porsuk Bulvarı'nda toplandı.

Burada grup adına konuşan Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Kamer Ali Durur, İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Garı, Suruç ve birçok yerde gerçekleşen terör eylemlerini lanetlediklerini söyledi.

Daha sonra grup, Hamamyolu Caddesi'ne kadar, çeşitli sloganlar atarak yürüdü. Bu sırada Çarşı Cami önünde bekleyen bir kişi ile grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Yürüşün tamamlanmasının ardından grup, dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hacı Bektaş Eskişehir Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title