Haberler

Sivas Belediyesi Stadyum Üst Geçit ve Bağlantı Yolunda Son Rötuşları Yapıyor

Güncelleme:

Sivas Belediyesi, şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla başlattığı stadyum üst geçit ve bağlantı yolunda son rötuşları yapıyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, projenin son durumunu inceledi ve kısa süre içerisinde hizmete sunulacağını belirtti. Proje kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bir kavşak ve Sivasspor Caddesi üzerine 25 metre genişlik ve 450 metre uzunluğunda bir köprü inşa edildi. Projenin toplam maliyeti yaklaşık 80 milyon lira oldu.

Sivas Belediyesi şehir trafiğini rahatlamak amacıyla başlattığı stadyum üst geçit ve bağlantı yolunda son rötuşlar yapılıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, stadyum bağlantı yolu ve üst geçit projesindeki çalışmaları inceledi.

Bilgin, çevre yolunu, stadyum ve okullar bölgesine, buradan da Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve devamında Buhara Caddesi'ne ulaştıracak projede sona gelindiğini belirtti.

Hattın toplam uzunluğunun 2 kilometre olacağını aktaran Bilgin, "Proje kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bir kavşak, Sivasspor Caddesi üzerine ise 25 metre genişlik ve 450 metre uzunluğunda bir köprü inşa edildi. Projelerin toplam maliyeti yaklaşık 80 milyon lirayı buldu." ifadelerini kullandı.

Bilgin, projenin kısa süre içerisinde hizmete sunulacağını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Yol açılan yerlerin hızla gelişerek hem bölgeye hem şehre uzun vadede katkı sağladığına inanıyoruz. Bu kapsamda birçok bölgede farklı alanlarda ulaşım projelerimiz devam ediyor. Şehrin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek bu ihtiyaçları hızlı ve rantabl şekilde hayata geçirmek adına ekibimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu önemli projeyi 1 ay gibi bir süre içerisinde ağustos ayının ortalarında açarak şehrimizin hizmetine sunmuş olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Sivas Belediyesi Hilmi Bilgin Sivasspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title