Haberler

ŞİŞLİ'DE TEK KATLI EVDE YANGIN ÇIKARAN KİŞİNİN KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ

Güncelleme:

ŞİŞLİ'de tek katlı evde yangın çıktı.

ŞİŞLİ'de tek katlı evde yangın çıktı. Kimsenin yaşamadığı belirtilen evde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Kapısı zincirli olan eve giren bir kişinin yangın çıkınca çatıdan kaçtığı iddia edildi.

Eskişehir Mahallesi Kükürtlü Sokakta bulunan tek katlı evden saat 09.30 sıralarında dumanlar çıktığını görenler itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri kapısını açtıkları eve girerek yangına müdahale etti. Yoğun dumanın çıktığı yangın yarım saat süren çalışmalar sonucu söndürüldü. Polis ekipleri olay sonrası soruşturma başlattı.

Mahalle esnafı Yusuf Tazegül "Bu evde yaşayan yok kapı zaten kilitliydi. Dumanı görüp itfaiyeyi aradık, itfaiye çabuk geldi. Esnaf arkadaş yangın çıkınca yabancı uyruklu bir kişinin çatılardan kaçtığını görmüş. Muhtemelen ısınmak için bir şeyler yaktı. Yaktı burayı. Ev sahibi yeni tadilat yaptırmıştı ama burada oturmuyor. Ev boştu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title