Haberler

Simav'da Türbe ve Mezarlıklar Temizleniyor

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklar ve türbelerde temizlik ve bakım çalışması yapılıyor.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklar ve türbelerde temizlik ve bakım çalışması yapılıyor.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala harekete geçen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, Ece Sultan türbesi başta olmak üzere, Karşıyaka türbeleri ve Acem Baba türbelerinin bakım ve temizliklerini yapıyor. Temizlik ekipleri mezarlılarda ise arife ve bayram günü ziyarete gelecek vatandaşların rahat etmesini sağlamaya çalışıyor.

Ramazan Bayramı öncesi ziyarete hazır duruma getirilen mezarlıkların yanı sıra, ilçe merkezindeki park ve bahçelerde de, çiçeklendirme ve bakım çalışmaların yapılacağı bildirildi. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title