Haberler

Konya'da Sigara Kutusunda Saklanmış Eroin Ele Geçirildi

Güncelleme:

Konya'da polis, şüphe üzerine durduğu iki kişinin üzerindeki sigara paketlerinin içerisinde satışa hazır fişek adı verilen 32 adet eroin ele geçirdi.

Konya'da devriye gezen polisin şüphe üzerine durduğu iki kişinin üzerindeki sigara paketlerinin içerisinde satışa hazır fişek adı verilen 32 adet eroin ele geçirildi.

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Öğretmen Evleri Mahallesi Larende Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliğine bağlı ekipler devriye gezdiği sırada şüphelenerek durduğu M.G. (25) ve C.Y'nin (21) kimlik sorgusunun ardından Üzerlerinde arama yaptı. Yapılan aramalar sırasında M.G. ve C.Y'nin üzerindeki sigara paketlerine bakan polis, satışa hazır hale getirilmiş fişek halinde 32 adet eroin ele geçirdi. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen şüpheliler kendisini görüntüleyen basın mensuplarını, "Biz torbacı mıyız sanki. Beni neden çekiyorsunuz.. Bir paket için ayıptır. Sen şimdi bir paket mal için beni çek. Bak ben yarın seni bulup senin kafana nasıl sıkacağım" diyerek tehdit etti. Sağlık kontrollerinin ardından şüpheliler polis merkezine götürülerek teslim edildi.

Yapılan kimlik sorgusunda şüphelilerden C.Y'nin silahla adam tehdit etmekten dolayı aranmasının olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meram Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title