Haberler

Seydişehir - Park Halindeki Canlı Tavuk Yüklü Kamyonet Uçuru

El Freni Çekilmeyince...

EL FRENİ ÇEKİLMEYİNCE...

KONYA'nın Seydiyehir İlçesi'nde sürücünün çorba içmek için durduğu dinlenme tesisinde el freni çekilmeden park edilen ve kasasında 200 canlı tavuk yüklü kamyonet 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kamyonetteki tavuklar büyük bir kısmı telef olurken, sürücüsü ise daha sonra aracını çıkartmak için geleceğini söyleyerek tesisten ayrıldı.

Seydişehir-Antalya çevre yolu 30'uncu kilometresinde bulunan Zirve Dinlenme Tesisleri'nde sabah saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda, ismi henüz belirlenemeyen sürücü 200 canlı tavuk yüklü 42 FT 753 plakalı kamyonetini tesisin içerisine ana yola dönük olarak park edip, çorba içmek için lokantaya girdi. El freni çekilmediği tahmin edilen araç tesisin park alanından hareketlenip Seydişehir-Antalya kara yolunu aştıktan sonra, yolun diğer tarafındaki 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Çorbasını içtikten sonra dışarıya çıkan şoför aracını park ettiği yerde bulumayınca büyük şaşkınlık yaşadı. Dinlenme tesisinin etrafında yaptığı araştırma sonucu kamyonetinin uçuruma yuvarlandığı fark etti. Tesisteki görevlilere daha sonra geleceğini söyleyerek ayrıldı.

Tesis çalışanlarının olay yerine çağırdığı güvenlik güçleri tarafından yapılan inceleme sonrası tavukların büyük bir çoğunluğunun telef olduğu, 50 kadarının da çevreye dağıldığı belirlendi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi. Uçuruma yuvarlanan kamyonetin sahibinin de halen olay yerine geldiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title