Haberler

Seri Katil Zanlısı Atalay Filiz İçin Fun Sayfası Açıldı

Güncelleme:

3 cinayetin zanlısı Atalay Filiz için Twitter ve Facebook üzerinde çok sayıda hayran sayfası oluşturuldu.

17 günlük firari hayatın ardından İzmir'de yakalanan ve Silivri Cezaevi'ne konulan seri cinayet zanlısı Atalay Filiz için sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'da açılan çok sayıda fun sayfası ve sahte hesap dikkat çekti.

SENARİST, AŞÇI, EĞLENCE DÜNYASI GİBİ TANIMLAR YAPILDI

Sabah'tan Gülcan Demirci'nin haberine göre; hesaplarda Filiz'in gözaltında çekilen çeşitli fotoğrafları profil resmi olarak kullanılırken, sayfaların kategori kısmında ise sporcu, film karakteri, senarist, tanınmış kişi, aşçı, eğlence dünyası mensubu gibi tanımlar yapıldı.

"BİR ATALAY FİLİZ KOLAY YETİŞMİYOR"

Hesaplarda; "Hepinizi tek tek öldüreceğim, beni bulamayacaksınız", "Dolmuşa bindim, dolmuştan indim", "Bir Atalay Filiz kolay yetişmiyor. Artık valizsiz geziyorum, o son minibüse binmeyecektik", "Bir hayranım selfie çekmek istedi, kıramadım", "Duruşma salonuna dört bavulla giremezmişim, bu mu adaletiniz" gibi akıl almaz mesajlar paylaşıldı.

CİNAYET BÜRO AMİRİ HAKKINDA SORUŞTURMA

Hesapların birçoğunda seri katilin fotoğrafları albüm halinde toplandı. Atalay Filiz'in yakalandığı sırada seri katille selfie yapan İzmir Cinayet Büro Amiri Vedat Yaylalı hakkında soruşturma açılmış; Yaylalı açığa alınmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Silivri Cezaevi Facebook Twitter İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (8)

töbee:

fun sayfası değil o fan sayfası :D

10
1
yanıtYanıtla
ERHAN KOÇAŞ:

BÖYLE HABERLER YAZIP BU ADAMI ŞIMARTMAYIN. SİZİN AİLENİZDEN BİRİLERİNİ ÖLDÜRSEYDİ NE OLACAKDI BÖYLE DÜŞÜNÜN.

9
0
yanıtYanıtla
msfr36:

ya seri katilide meşhur ettiniz ya helal olsun ! yakalanmadan önce herkes şüpheleniyodu korkuyordu noldu şimdi. bide fan sayfası açmışlar cinayetin devamı gelsin diye Yazık!

7
1
yanıtYanıtla
Sempatik:

Atalay filiz ne yaptin sen keriz

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

haberi hazırlayan muhabir, haberde yazdığın fon sayfası nedir? bilmiyorum da öğrenmek istedim. bir zahmet açıklarmısın. . fon sayfası! çok ilginç. .

6
0
yanıtYanıtla
türkiyeli:

TELEVİZYONCU BAYANA SOYLEYIN O HALLEDER MESHUR EDEN O

1
3
yanıtYanıtla
sdgs:

öyle mi olcan tü

yanıt1
yanıt0
saldıray:

gader mahkumu

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title